2023.06. 02.

Fogadáskészítő: Bordeaux - Rodez - 2023.06.02

Fogadáskészítő: Bordeaux - Rodez - 2023.06.02

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. A Ligue 2 utolsó játéknapján a Bordeaux és a Rodez AF számára is bőven van motiváció, amikor pénteken a Matmut Atlantique-ban csapnak össze egymással.

Tipp:

Indoklás:
Szerkesztőtársam remekül összefoglalta a Ligue 1 élcsoportjában a helyzetet a mai NAPITIPPES cikkben, sokat ismételni nem akarok már. A lényeg az, hogy mivel a Bordeaux legutóbb meglepetésre vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Annecy-től, így ma nem elég megvernie a Rodezt, még azon is imádkoznia kell, hogy a Metz döntetlennél ne játsszon jobb eredményt a Bastiával. Nagyon úgy fest, hogy a Bordeaux elbarmolta a feljutást. A Rodez számára egy győzelem elég lenne a kiesés elkerülésére, mivel jelenleg holtversenyben áll a Laval csapatával, de sokkal jobb gólkülönbséggel (-6 a -13). Így aztán egy nagyon is harapós Rodezt láthatunk ma! A Bordeaux gyakorlatilag érinthetetlen ebben a szezonban otthon, öt meccses győzelmi szériában van a Matmut Atlantique arénában, és ezalatt egyetlen gólt sem kapott. Amennyiben nem sikerül felkapaszkodniuk az első két helyezett közé, a Les Girondins csak saját magukat okolhatja, hiszen 10 pontot engedtek ki a kezük közül, ugyanis ennyivel vezettek a hazai bajnokság második felében. Mondhatjuk azt nyugodtan, hogy ezek után nem is érdemelnék meg. Issouf Sissokho lábsérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára a Bordeaux-ban ezen a találkozón.

A Rodez az utolsó négy meccsén mindössze két pontot szerzett, de mára vélhetően összekapja magát. Ennek a csapatnak 26 évre volt szüksége ahhoz, hogy visszakerüljön a második ligába, 2019 áprilisában kiérdemelve a Ligue 2-be való feljutást, és az idei szezonban csatársor gólképtelensége lesz az oka, ha ismét kiesnek! A védelem azonban erős. A múlt pénteki, Pau otthonában elszenvedett 3-2-es vereséget megelőzően a csapat zsinórban kilenc bajnoki mérkőzésen kapott egy gólt, vagy egyet sem! Ebben bízhatnak most is. A Rodez ezen a mérkőzésen Loris Mouyokolo nélkül lép pályára, mivel még mindig lábadozik Achilles-ín szakadásából.
A Bordeaux tapasztalt csapattal rendelkezik, amelynek tudnia kell, hogyan kell kezelni egy kötelező győzelmi szituációt, és arra lehet számítani, hogy a masszív védelem tartani fogja a kevés gólt szerző vendégeket ezen a mérkőzésen. Elöl pedig egyet belőnek majd. Kevés gólt várok és csak a Bordeaux talál majd be. 1-0, 2-0 esetleg 3-0 körüli hazai siker születhet.

tipp
Bordeaux - Rodez
Nem szerez mindkét csapat gólt a mérkőzésen + nyer a Bordeaux + Kevesebb mint 4 gól születik a mérkőzésen | 2.90 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!
Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Ez lesz mára a legjobb BTTS!