2023.06. 02.

Fogadáskészítő: Bordeaux - Rodez - 2023.06.02

Fogadáskészítő: Bordeaux - Rodez - 2023.06.02

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. A Ligue 2 utolsó játéknapján a Bordeaux és a Rodez AF számára is bőven van motiváció, amikor pénteken a Matmut Atlantique-ban csapnak össze egymással.

Tipp:

Indoklás:
Szerkesztőtársam remekül összefoglalta a Ligue 1 élcsoportjában a helyzetet a mai NAPITIPPES cikkben, sokat ismételni nem akarok már. A lényeg az, hogy mivel a Bordeaux legutóbb meglepetésre vereséget szenvedett a kiesés ellen menekülő Annecy-től, így ma nem elég megvernie a Rodezt, még azon is imádkoznia kell, hogy a Metz döntetlennél ne játsszon jobb eredményt a Bastiával. Nagyon úgy fest, hogy a Bordeaux elbarmolta a feljutást. A Rodez számára egy győzelem elég lenne a kiesés elkerülésére, mivel jelenleg holtversenyben áll a Laval csapatával, de sokkal jobb gólkülönbséggel (-6 a -13). Így aztán egy nagyon is harapós Rodezt láthatunk ma! A Bordeaux gyakorlatilag érinthetetlen ebben a szezonban otthon, öt meccses győzelmi szériában van a Matmut Atlantique arénában, és ezalatt egyetlen gólt sem kapott. Amennyiben nem sikerül felkapaszkodniuk az első két helyezett közé, a Les Girondins csak saját magukat okolhatja, hiszen 10 pontot engedtek ki a kezük közül, ugyanis ennyivel vezettek a hazai bajnokság második felében. Mondhatjuk azt nyugodtan, hogy ezek után nem is érdemelnék meg. Issouf Sissokho lábsérülés miatt valószínűleg nem léphet pályára a Bordeaux-ban ezen a találkozón.

A Rodez az utolsó négy meccsén mindössze két pontot szerzett, de mára vélhetően összekapja magát. Ennek a csapatnak 26 évre volt szüksége ahhoz, hogy visszakerüljön a második ligába, 2019 áprilisában kiérdemelve a Ligue 2-be való feljutást, és az idei szezonban csatársor gólképtelensége lesz az oka, ha ismét kiesnek! A védelem azonban erős. A múlt pénteki, Pau otthonában elszenvedett 3-2-es vereséget megelőzően a csapat zsinórban kilenc bajnoki mérkőzésen kapott egy gólt, vagy egyet sem! Ebben bízhatnak most is. A Rodez ezen a mérkőzésen Loris Mouyokolo nélkül lép pályára, mivel még mindig lábadozik Achilles-ín szakadásából.
A Bordeaux tapasztalt csapattal rendelkezik, amelynek tudnia kell, hogyan kell kezelni egy kötelező győzelmi szituációt, és arra lehet számítani, hogy a masszív védelem tartani fogja a kevés gólt szerző vendégeket ezen a mérkőzésen. Elöl pedig egyet belőnek majd. Kevés gólt várok és csak a Bordeaux talál majd be. 1-0, 2-0 esetleg 3-0 körüli hazai siker születhet.

tipp
Bordeaux - Rodez
Nem szerez mindkét csapat gólt a mérkőzésen + nyer a Bordeaux + Kevesebb mint 4 gól születik a mérkőzésen | 2.90 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából