2022.07. 17.

A Nap Meccse! - Norvég nüanszok! - 2022.07.17

A Nap Meccse! - Norvég nüanszok! - 2022.07.17

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Mai csettintős a norvég bajnokságból érkezett: Molde - Haugesund

 

  • A norvég pontvadászat már a 15. fordulónál tart, ez alatt az idő alatt kiderültek a lényegi különbségek, kialakult egy olyan erősorrend, ami híven tükrözi a liga erősségeit és gyengeségeit. Az élen két csapat küzd, minden bizonnyal már a bajnoki címért, bár a vége még messze van. A Molde az első jelenleg, a közvetlen riválisa a Lilleström, mindketten 30-30 ponttal állnak az első két helyen. Mutatom a statisztikát, érdemes megnézni, mert pontosan megmutatja, mennyire azonos erők állnak versenyben:

Molde: 9GY-3D-2V – 28 – 13
Lilleström: 9GY-3D-2V – 27-13

  • Egyetlen gól az, ami miatt jelenleg a Molde vezet. Két ilyen hasonló erősségű csapat versenyében gyakran nüanszok döntenek. Például az, hogy azokat a kötelezőket, mint a mai is a 13. Haugesund ellen, melyik csapat tudja nagyobb számban megnyerni. Ezen fog múlni az idei év, azt gondolom. Na ezért kell ezt a meccset ma mindenképp megnyernie a Moldénak a jóval gyengébb Haugesund ellen és minden bizonnyal meg is fogja.
tipp
Molde - Haugesund
1X2 | Molde | 1.42 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Molde - Haugesund

2022. 07. 17. 18:00 | Norvég bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából