2023.07. 15.

Single Value Tipp: Valerenga - Molde (Nehéz helyzetben a hazaiak, lendületben a vendégek!) – 2023.07.15

Single Value Tipp: Valerenga - Molde (Nehéz helyzetben a hazaiak, lendületben a vendégek!) – 2023.07.15

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! A norvég élvonalban a 13. helyen álló Valerenga az 5. Molde alakulatát fogadja. A mai tippel 3,85-ös szorzót vághatunk zsebre!

Valerenga - Molde
07. 15. 18:00 Norvég bajnokság
Tipp: 1-0 hendikep döntetlen
Odds: 3,85
Stake: 7/10
Indoklás:

  • A Valerenga elveszítette utolsó három hazai rendezésű meccsét, amennyiben nem tudják megállítani ezt a zuhanást, akkor hamarosan a kieső zóna vendégei lesznek, ami a bajnokság egyetlen szakaszában sem jó érzés. A Molde viszont kétmeccses győzelmi szériában van, ezzel az amúgy is meglévő erőfölényüket még megspékelik a jó formával is, a kettő együtt pedig nem csak semlegesíti a Valerenga hazai pálya előnyét, hanem, azt gondolom, kicsit túl is szárnyalja azt. A Molde játékát jól jellemzi, hogy legutóbb a tabellán előttük álló Brannt verték magabiztosan 2-0 arányban, ráadásul a kiváló védelem még csak gólt sem kapott! Nem jó ómen ez a Valerenga szemében. A két csapat legutóbb 2022 novemberében találkozott, akkor a Molde ellentmondást nem tűrően nyert két góllal. Egy kis statisztika: A Valerenga az utolsó öt hazai mérkőzésén egy kivétellel mindig szerzett legalább egy gólt. A Molde utolsó három meccsén legalább két gólt lőtt minden alkalommal.
  • A Molde az utolsó hat idegenbeli meccséből négyet megnyert, a Valerenga viszont májusban nyert utoljára hazai pályaán. Azt várom, hogy a vendégcsapat annyit kiadva magából, amennyi éppen kell, biztosan megnyeri a meccset, de a harcos hazaiak is betalálnak. 1-2-es vendégsikert várok. A tippem egygólos Molde-győzelem.
tipp
Valerenga - Molde
Hendikep 1:0 | Döntetlen | 3.85 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Valerenga - Molde

2023. 07. 15. 18:00 | Norvég bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából