Frosinone - Fiorentina

2018. Nov. 9.
Gandras

Más-más célok lebegnek e két társulat előtt, hisz az újonc hazaiak a a kiesés elől menekülnek, míg a violák Európába igyekeznek. Pioli együttese 11 jâtéknap után jelenleg a nyolcadik helyen áll 5 pontra lemaradva a negyedik Milantól, s kettőre a hatodik Sasoltól, s az olasz élvonal harmadik legkevesebb gólját kapták, csak az Inter talált be a kapujukba egynél többször.

h i r d e t é s ▼

 

  • Tehát a csapat védekezése úgy - ahogy rendben van, viszont elől állt meg a tudomány, az utolsó öt bajnokijukon csak öt gólt szereztek, ám ebből hármat büntetőből. Pedig ha azt nézzük a Piaca-Simeone-Chiesa hármasban sok lehet elől, vagyis sok van elől, kérdés miért vannak ennyire gödörben. A legutóbbi fordulóban a Roma ellen végig nekik állt a zászló, majd a meccs hajrájában izgulniuk kellett az egy pontért, ám ki ellen kellene összekapniuk magukat, mint egy olyan csapat ellen, akik a kiesőzónában tanyáznak.
  • A vészharangot nem kongatják Firenzében, félreértés ne essék, hisz ha azt nézzük az utolsó öt bajnokijukból csak egyet buktak el, ám az is igaz hogy csak egyet nyertek meg. Eltiltott nincs egyik oldalon sem, a hazaiaknál Dionisi és Halffredsson, a vendégeknél Thereau kínlódik sérüléssel, illetve kérdőjeles vendégeknél hogy a belga Mirallas ezúttal a kezdőben kapjon-e szerepet, ezzel változatosabbá téve a támadásokat.
  • Noha egy kiesőjelölt otthonából elhozni mindhárom pontot soha nem egyszerű történet, de a két együttes között mégis van akkora különbség hogy ebből kisülhet akár simán is egy vendéggyőzelem, az érte kínált 1,70-es szorzó pedig nagyon is a szép kategória. 

Hozzászólások

 

h i r d e t é s ▼