2023.12. 02.

Olasz meló, avagy szombati power-szelvény a Serie A-ból! - 2023.12.02

Olasz meló, avagy szombati power-szelvény a Serie A-ból! - 2023.12.02

Sok kiváló mérkőzést rejt a szombati fogadási ajánlat, több single-ötletem is van, de elsőnek egy kétmeccses szelvényt hoztam az olasz élvonalbeli bajnokság két meccsének részvételével. Érdemes belekukkantani, a kockázat elfogadható, a szorzó vonzó!

Lazio – Cagliari:
2023. december 02., szombat,18:00
Labdarúgás - Olasz A
Tipp: Lazio nyer
Odds: 1,64
Indoklás:

  • A Serie A-ban küszködő, de Európában remeklő Lazio szombaton visszatér a hazai pályára, amikor a javuló Cagliarit fogadja a Stadio Olimpicóban. A római klub három bajnoki mérkőzésből egy pontot szerzett, és ezzel lecsúszott a tabellán, de a Celtic elleni Bajnokok Ligája-győzelemmel bejutott a legjobb 16 közé az UEFA legrangosabb sorozatában. A Lazio nagyon rosszul kezdte a szezont, és az első 13 Serie A-mérkőzésén mindössze 17 pontot szerzett, így a 11. helyen áll a tabellán, és máris jócskán lemaradva az első négy pozíciótól. Három nyeretlen bajnoki után itt az idő a Laziónak felébrednie és a bajnokságban is azt a formát nyújtani, amit tudnak és látható is volt a BL-ben. Ehhez pedig ma egy kiváló partnerre lelnek a Cagliari csapatában, hiszen a kieső zóna határán álló szárd alakulat kifejezetten gyenge védekezésben, 13 meccsen 25 gólt kapni az nagyon rossz! Az égszínkék fővárosi alakulat ma beteljesíti a győzelem reményét!


AC Milan – Frosinone:
2023. december 02., szombat,20:45
Labdarúgás - Olasz A
Tipp: Milan nyer
Odds: 1,47
Indoklás:

  • Az AC Milan gyengélkedése a hét közepén tovább mélyült, amikor vereséget szenvedtek a BL-ben, és miután a scudettóért folytatott versenyfutásban is leszakadtak, egy komoly határvonalhoz értek. Vagy összeszedi magát a Rossoneri, vagy dobhatja kukába az idei szezont. Jó, ez utóbbi talán még túlzó, hiszen rengeteg idő van hátra. A San Siróba érkező csapatok ellen, a legutóbbi nyolc mérkőzéséből mindössze kettőt nyert meg a Milan, érthető tehát a szurkolók dühe és türelmetlensége. Ma van lehetőség ennek orvoslására, hiszen a Frosinone érkezik Milánóba. Ráadásul a piros-feketék legutóbb már mintha a feltámadás jelét mutatták volna, hiszen a Fiorentinát képesek voltak megverni otthon Theo Fernandez büntetőjével 1-0-ra, de a statisztika szerint (labdabirtoklás: 42%-58%, Kapuralövés: 9-20) a firenzei alakulat sokkal jobb volt. De a foci ilyen, gólra játsszák. A három pont pedig adhat egy lendületet a bajnokságban a Milannak. A BL-re minden bizonnyal keresztet lehet vetni, mert a PSG képes lesz legyőzni a Dortmundot egy kiélezett helyzetben. A Frosinone pedig stabil középcsapat, amely legutóbb drámai meccsen verte meg a Genoát. A Frosinone pontjainak jó részét a Stadio Stirpe-ben éri el, idegenben kevésbé aktívak. Ma nyerhet ismét egy bajnokit a Milan otthon.
tipp
Lazio – Cagliari & AC Milan – Frosinone
Lazio és Milan győzelmek | 2.41 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából