2024.05. 30.

Bet of the day: Cremonese - Venezia (Playoff döntő a Serie A-ért!)

Bet of the day: Cremonese - Venezia (Playoff döntő a Serie A-ért!)

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? A Cremonese és a Venezia párharca dönti el azt, hogy melyikük szerepelhet a világ öt legnagyobb bajnokságának egyikében, a Serie A-ban. A Cremonese az elődöntőben a Catanzarón jutott túl, a Venezia pedig a Palermót győzte le két játszmában.

  • A Cremonese 67 ponttal a 4. helyen fejezte be az alapszakaszt, míg a Venezia 3. lett, három egységgel többet szerzeve. A két csont nélkül feljutó alakulatok után ez a két gárda szerepelt legkiegyensúlyozottabban az olasz másodosztályban. A playoff elődöntőjében a Cremoonese 6:3 arányban győzte le a Catanzarót. Az odavágón láthatóan megelégedtek a döntetlennel. Hamar elmentek 2-0-ra, ám a Catanzaro egyenlített. Ekkor a cremonai játékosok ráültek az X-re és kihúzták a végéig. Hazai környezetben egészen más volt a helyzet. Hatékonyan támadtak, remek helyzetkihasználással. A félidőben már 3:0-ra vezettek. A második játékrészben újabb gólt szereztek, és a Catanzaro támadói csak a 80. percben szerzett góllal tudták csökkenteni a vereséget. A Cremonese védelme nagyon erős, az alapszakaszban ők kapták a legkevesebb gólt a Serie B-ben.
  • A Venezia a harmadik helyen végzett, mint a legtöbb gólt szerző csapat. Három ponttal kevesebbet szereztek, mint a Como, és csak azért bukták el a második-, közvetlen feljutást érő pozíciót, mert az utolsó három meccsen elszenvedett két vereség fontos pontokat vitt el tőlük. A playoff elődöntőben a Palermót verték oda-vissza egy góllal, végig kézben tartva a meccseket. A Venezia vendégként, de teljes kerettel lép pályára ezen a mérkőzésen. A Cremonese hiányolni fogja a csatár Sarr-t, de a csapat rendelkezik elég minőségi játékossal, így lehet pótolni. A Cremonese kapta a legkevesebb gólt a bajnokságban ebben a szezonban, és különösen otthon játszik keményen, így ők az esélyesebbek, a gondolásoknak elég lenne egy döntetlen is a visszavágó előtt. A Tippmixpro fogadáskészítővel hoztam a tippet: 1X + kevesebb, mint 3,5 gól a mérkőzésen – 1,70-ért

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Cremonese - Venezia
1X és kevesebb mint 3,5 gól a mérkőzésen | 1.70 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
deseo 2024-05-30 19:08:57
...

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.05.30. 20:30
Cremonese - Venezia
1X2 + Gólszám 4,5
Döntetlen és kevesebb
3.05 0 - 0
2024.05.30. 20:30
St-Etienne - Metz
1X2
Metz
4.40 2 - 1
2024.05.30. 21:05
P. Stearns - D. Kasatkina
A mérkőzés győztese
D. Kasatkina
1.36 2 - 0
Eredő odds 18.25
Tét 1000
Kihagyott nyeremény 18250

további tippjeink a Foci világából