2024.03. 28.

Bet of the day: Padova - Pergolettese (Egy meccs az olasz alsóbb vonalból!) - 2024.03.28

Bet of the day: Padova - Pergolettese (Egy meccs az olasz alsóbb vonalból!) - 2024.03.28

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Négy győzelem nélküli mérkőzés után a Padova csapata a Pergolettese ellen próbál meg visszatérni a győzelmi útra.

  • A padovai csapat 33 lejátszott forduló után 66 ponttal a második helyen áll a tabellán. A hazaiak 12 ponttal vannak lemaradva a listavezető Mantova mögött, így a rájátszáson keresztül harcolnak a Serie B-be való feljutásért. Tekintettel arra, hogy a hazaiak a szezon nagy részében egyenletesen jól játszottak, reálisan van esélyük arra, hogy felküzdjék magukat a Serie A-ba. A Padova ugyanannyi pontot gyűjtött eddig otthon és idegenben, így nehéz megmondani, hogy otthon vagy idegenben teljesítenek jobban. Az egyetlen különbség, hogy otthon csak egy vereséget szenvedtek el, míg idegenben kettőt. A támadási mutatójuk nem olyan jó. A Padova 33 mérkőzésen mindössze 46 gólt szerzett, ami gyenge teljesítmény.
  • A Pergolettese a kiesés ellen küzd. A vendégcsapat 33 mérkőzésen mindössze 37 pontot gyűjtött és jelenleg a 16. helyet foglalja el a tabellán, vagyis a kieső zónában van. Pergolettese az a csapat, amely a legkevesebb döntetlenre végződött mérkőzést játszotta a bajnokságban. Ez eleget mond a játékstílusukról, jelezve, hogy nem elégszenek meg egy ponttal, akkor is támadnak, amikor erősebb gárda ellen meccselnek! És ez így lesz ma is. Öt forduló van hátra az alapszakasz végéig, és hacsak nem történik valami csoda, a Padova a tabella második helyéről indul a rájátszásba. A Padova előnye 8 pont a Vicenzával szemben és nagy teljesítményromlásnak kellene lennie ahhoz, hogy innen leessenek.
  • A Padova kerete sokkal nagyobb minőséget képvisel, így kicsi a valószínűsége annak, hogy ma pontot veszítenek. De a vendégek nem fognak beállni bekkelni, bátran felveszik majd a kesztyűt és így egy remek meccset látahtunk majd. Tipp: Padova nyer és több mint 1,5 gól a mérkőzésen

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Padova - Pergolettese
Padova nyer és több mint 1,5 gól a mérkőzésen | 1.79 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából