Csodát tesz Cosmi?

2018. May. 31.
Evergreen11

Az Ascoli ma a Virtus Entellát fogadja az osztályozó visszavágóján. Mutatjuk, hogy miben gondolkodunk!

h i r d e t é s ▼

Ascoli - Virtus Entella
Tipp 1.: 1-es (2.12 - tippmixpro)
Tipp 2.: +1.5 (1.35 - tippmixpro)
Tipp 3.: Félidő D! (1.90 - tippmixpro)

 

  • Az első mérkőzés gólnélküli döntetlennel zárult, ha ma is iksz lenne a végeredmény, az Ascoli maradna a Serie B-ben, mert előrébb végzett a tabellán.
  • Az Ascoli gyenge szezont futott, decemberben az edzőváltás mellett döntött a klubvezetés, és a rutinos Serse Cosmit bízták meg a tréneri feldatok ellátásával. A vehemens szakemberrel sem ment igazán a fehér-feketéknek, de az elfogadható hajrának köszönhetően végül osztályozós helyre mentette a brigádot. Immár hét veretlen tétmeccsnél tartanak, amely bizakodásra adhat okot. A hazai soruk nem volt igazán félelmetes (6-8-7), viszont április közepe óta nem találtak legyőzőre. Eltiltott nincs a keretben.
  • A Virtusnál is történt edzőváltás, de jóval később, májusban érkezett Gennaro Volpe. A szakvezető az utolsó fordulóban győzelemre vezette a csapatát a Novara vendégeként, ezzel pedig megúszta az azonnali kiesést a halványkék brigád. Idegenben 4-7-10-es mérleget produkáltak, és mai riválisukhoz hasonlóan a támadójátékukkal volt a legtöbb probléma. A hazaiak 40-szer, a vendégek 41-szer voltak eredményesek a 42 bajnokin, Lesznek sérültek a vendégeknél, egy középső középpályás és egy csatár marad ki.
  • Cosmi mester nagy stratégának tartjuk, aki képes lesz feltüzelni csapatát e döntő ütközetre. Az Ascolit érezzük esélyesebbnek, és várhatóan majd a második játékrész lesz eseménydúsabb.

További infók ITT!

 

h i r d e t é s ▼