2023.05. 30.

Fogadáskészítő: Cagliari - Parma - 2023.05.30

Fogadáskészítő: Cagliari - Parma  - 2023.05.30

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Nincs fölösleges sallang, csak a sziklaszilárd tények. A Cagliari arra törekszik, hogy a hazai pálya előnyét kihasználva pozitív eredményt érjen el a Serie B rájátszás elődöntőjének kedd esti, Parma elleni első mérkőzésén.

Tipp: 

Indoklás: 

  • A Szárdok a Venezia elleni szombati 2-1-es sikerrel biztosította helyét a négyes döntőben, míg a Parma az olasz másodosztály negyedik helyének köszönhetően jutott be az elődöntőbe. A Cagliari a 2021-22-es szezon végén esett ki a Serie A-ból, a 18. helyen végzett a tabellán, így elsőre megpróbál visszatérni az élvonalba. A piros-kékek 38 Serie B-meccsükön 60 pontot gyűjtöttek, amivel a tabella ötödik helyén végeztek, és ezzel kvalifikálták magukat a feljutási rájátszás előselejtezőjére. A Cagliari a Venezia ellen lépett pályára az elődöntőbe jutásért, és Claudio Ranieri csapata 2-1-es győzelmet aratott, a hazaiaknál Gianluca Lapadula az első félidőben duplázott. A Cagliarinak pont ugyanannyi pontja volt a szezon végén, mint a Parmának, de mivel áprilisban a Parma 2-1-re győzött, míg a két csapat fordított mérkőzése a Cagliari otthonában 1-1-es döntetlennel ért véget, így a kolostor és a sonka városa végzett előrébb a tabellán. A veterán olasz mester jó csapatot csinált a Cagliariból. A csapat 2022-23-ban mindössze nyolcszor kapott ki a bajnokságban, és túl sok döntetlen (15) akadályozta meg, hogy feljebb lépjen a tabellán. Stabil védelem és a biztonságra törekvő játék a cél ma is. Ranieri mester sérülés miatt nélkülözni fogja Filippo Falcót, Elio Capradossit és Luigi Palombát is. De a csapatnak a Venezia elleni győzelem óta nincsenek friss erőnléti problémái, így Ranieri vezetőedző változatlan csapatot küldhet ki a kezdő sípszóra. Ki kell emelni, hogy Lapadula kiváló formában van ebben a szezonban, 24 gólt szerzett az idei szezonban, minden sorozatot figyelembe véve.
  • A Parma a 2020-21-es szezon végén esett ki a Serie A-ból, mivel 38 mérkőzésen mindössze 20 pontot gyűjtöttek a szezon alatt. Az első másodosztályú évad nem sikerült úgy, ahogy tervezték, azonban most már képesek arra, hogy megküzdjenek a feljutásért, mivel a Serie B szezonban 38 mérkőzésen szerzett 60 pontjukkal a negyedik helyen végeztek a tabellán. A sárga-kékek automatikusan kvalifikálták magukat a rájátszás elődöntőjébe, így a május 19-i, a Venezia 2-1-es legyőzése óta nem meccseltek. Fabio Pecchia csapata kiváló formában lép pályára, hiszen legutóbbi nyolc mérkőzéséből hatot megnyert, míg március közepe óta nem kapott ki. Peccha mester ismét nélkülözni fogja Lautaro Valenti szolgálatait tartós térdsérülése miatt, míg Drissa Camara a Venezia ellen legutóbb begyűjtött eltiltása miatt nem léphet pályára. A Parma kapujában ismét a 45 éves Gianluigi Buffon áll majd, míg a csatársorban Franco Vazquez szerepel majd. A kiváló, 34 éves játékos 11 gólt szerzett az összes meccsén a szezon során. A két csapat közül a Parma lesz a frissebb, ami nagy szerepet játszhat a négyes döntő első mérkőzésén, az elődöntő győztese pedig a Sudtirol vagy a Bari ellen küzdhet meg a Serie A-ba jutásért.
  • A két csapat várhatóan nagyon szoros meccset vív majd egymással ezen a meccsen, ahol az óvatos játék is fontos lesz. Egyszer már játszottak egymással egy 1-1-es döntetlent, amikor a Cagliari stadionjában meccseltek, várhatóan ma sem nő nagyon egyik csapat sem a másik fölé. Inkább a mezőnyharc lesz előnyben nem pedig a kapuk rohamozása minden áron. A tippem kevesebb, mint 4 gól, valamint kevesebb, mint 12 szöglet a mérkőzésen.
tipp
Cagliari - Parma
Kevesebb mint 4 gól a mérkőzésen + kevesebb mint 12 szöglet a mérkőzésen | 1.86 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Feketelo 2023-05-30 11:18:18
Szia! Nagyon jó tipp lehet, de sajnos a papír formás lehetőség nem enged fogadni lapokra, szögletre.😬

további tippjeink a Foci világából

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Négy győzelem nélküli mérkőzés után a Padova csapata a Pergolettese ellen próbál meg visszatérni a győzelmi útra.
Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Négy győzelem nélküli mérkőzés után a Padova csapata a Pergolettese ellen próbál meg visszatérni a győzelmi útra.