2023.06. 02.

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.06.02 (Olasz catenaccio 2.0!)

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2023.06.02 (Olasz catenaccio 2.0!)

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Amennyiben ennél több gól esik a mérkőzésen, a rendes játékidő alatt, akkor OVER a választás, ha ennél kevesebb, akkor pedig UNDER.. Jó lehetőségek vannak ebben a fogadási módszerben is, ebben a cikkben a részletek és hasznos információk mellett minden napra egy tippet is adunk! Ma a Bari - Dél Tirol meccsről hoztam egy kőkemény érvelést!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy eséllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

Mai tipp Underre:
BARI – SÜDTIROL
2023.06.02. 20:30

  • Olasz B-liga, rájátszás. Mivel a Bari az elmúlt nyolc hazai meccsének mindegyikén elkerülte a vereséget, pénteken várhatóan nem fog kikapni, de nehezen tudná megszerezni azt a győzelmet, amivel bejutna a rájátszás döntőjébe. Az 1-0-s előny birtokában a vendégek ráülnek az eredményre és ez egy végtelenül unalmas, harcos, kevés gólos meccset hozhat!
tipp
Bari - Südtirol
Gólszám 2,5 | Kevesebb, mint 2,5 | 1.47 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Bari - Südtirol

2023. 06. 02. 20:30 | Olasz B,rájátsz. a feljutásért Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából