Serie B: Venezia – Lecce

2019. Feb. 11.
liguriano

Az olasz másodosztály 22. fordulójának hétfői zárómeccsén a feljutásért jó esélyekkel harcoló Lecce látogat Velencébe, s próbálja elrabolni mindhárom pontot, ami azért nem is olyan egyszerű küldetés. 

h i r d e t é s ▼

 

LABDARÚGÁS, OLASZ B
2019.02.11. 21:00
VENEZIA - LECCE

  • Venezia. Walter Zenga együttese jelenleg a 12. helyen tanyázik 25 gyűjtött ponttal, ami nagyrészt hazai környezetben jött össze (18 egység). Az elmút öt hazai bajnokijukból hármat is megnyertek, ezek között volt a Brescia elleni diadal is. Az elmúlt fordulóban három gólos vereséget szenvedtek a Benevento ellen vendégként, ami után pár nappal Zenga kissé megemelte hangját a bírálói miatt, ugyanis ő nem mindenben értett egyet. Beszélt az új játékosok beilleszkedéséről, ami nem megy egyik pillanatról a másikra, fokozatosan kell megoldani, Besea pl kezdőként kaphat szerepet a példának okáért. Azonban az egyik legjobb góllövőjére nem számíthat, Di Mariano az eltiltását tölti. 
  • Lecce. Liverani csapata egy meccsel kevesebbet játszott, ők még csak húsz csatán vannak túl. Ha a vesztett pontokat vennénk figyelembe, akkor már a dobogón tanyáznának. Volt pihenőjük, hisz januárban léptek pályára utoljára, a Salernitana ellen sikerült idegenben mindhárom pontot zsebre tenniük. Az utolsó öt bajnokijukon nyolc pontot szereztek, bár a szakvezetés panaszkodik a sérültekre, nincsenek rossz formában. Együttesükben a rutinos és fiatal játékosok egyvelege felfedezhető, ami egyelőre, harmonikusan működik. Tachtsidis nagy rutinnal rendelkezik a középpályán, az ő szerepe ma is meghatározó lehet, mint ahogyan elől a hét gólnál járó Mancosué is. Idegenben több pontot gyűjtöttek, 5-3-3-as egyébként a mérlegük, azt gondolom jó esélyekkel lépnek pályára a Pierluigi Penzóban. 

Ősszel hazai környezetben nyerni tudtak a sárga mezesek, igaz egy meglehetősen küzdelmes meccsen, amire ismét számítani lehet, és ahol a vendégek nàlam esélyesebbek, éhesebbek a sikerre. 

TIPP : Lecce +0 (Ázsiai Hendikep 0) - Odds: 1,85

 

 

h i r d e t é s ▼