Szelvényajánló: Gólok Olaszországból és Norvégiából

2018. Jun. 13.
liguriano

A Palermo és a Frosinone került az olasz B-osztály rájátszásának döntőjébe, ahol izgalmas mérkőzések során döntik el, ki kerül a Serie A-ba. A szelvény másik meccsén a Haugesund mai vendégjátékát elemezzük a Mjöndalen ellen. Az eredő 2,24, a gólokban látunk fantáziát!

h i r d e t é s ▼

 

Palermo - Frosinone
Több, mint 1,5 (Gólszám 1,5) Odds: 1,40

  • A papírformát érvényesítve jutott az olasz második liga rájátszásának a döntőjébe két alakulat, s hozhatnak le vélhetően egy parádés párharcot. A bajnokság alapszakaszában a két randevújuk során egy Palermo győzelem mellett egy döntetlen született. Nagy kérdés volt, hogy a rózsaszín mezesek mennyire forgatják fel a kezdőjüket a Venezia ellenihez képest, hogy esetleg Stellone akar-e pihentetni, Az előzetes információk szerint ismét a Trajkovski-La Gumina duó rohamozhat elől, illetve a középpályán továbbra is nagy szerep hárulhat a brazil Coronadóra is. A Palermo hazai környezetben mindenképpen esélyesebb, azonban a Frosinone egész évben számtalanszor bizonyított, ami miatt most a kimenetelt hanyagolnám és a gólokban érdemes gondolkozni.

Mjöndalen - Haugesund
Több, mint 2,5 (Gólszám 2,5) - Odds: 1,60

  • Jól szerepel a Haugesund a norvég élvonalban, de a másodosztályban a vendéglátók is hasonlóan jó formában vannak. Az utolsó négy bajnokijukat megnyerték, s vélhetően ezáltal nagy önbizalommal fogadják a magasabb osztályból érkező vendégüket. Erik Horneland, a vendégegyüttes edzője alapból a stabilitásra épít, sok megbízható játékosa van a védelemben, akik egyébként az ellenfél kapuja előtt is veszélyesek a pontrúgások után. Az természetes, hogy mindkét oldal komolyan gondolkodik a továbbjutásban,  de nagy kérdés lesz, hogy melyik fél kezd el kockáztatni, s melyik fél kezdi el felvállalni a nyíltabb játékot, egy korai találat talán megélénkítheti a meccs menetét. 

Eredő: 2,24

 

 

h i r d e t é s ▼