2024.03. 18.

Single value tipp: Potenza – Picerno (Egy jó esély a Serie C-ből!) – 2024.03.18

Single value tipp: Potenza – Picerno (Egy jó esély a Serie C-ből!) – 2024.03.18

Egy Single Value Tipp következik, vagyis a sportfogadásban egy olyan értékelhető szorzó, amely single játékba küldés esetén is értéket hordoz magában! Az olasz Serie C, vagyis a harmadosztály egyik csoportja rejt magában egy olyan mérkőzést, amit igencsak érdemes megfontolni fogadásügyileg!

Potenza – Picerno
2024. március 18., hétfő,20:30
Labdarúgás - Olasz C, C csoport
Tipp: Picerno nyer
Odds: 2,85
Stake: 7/10
Indoklás:

  • Az olasz alsóbb osztályok, különösen a három C-liga elég sűrű szokott lenni. Ebben az osztályban a csapatok elsődlegesen a védekezést tartják legfontosabbnak, többnyire az dönti el a bajnoki cím-, illetve a jobb playoff helyek sorsát, hogy mely gárdáknak milyen a támadási hatékonysága! Amely alakulatok ebben jobbak, minőségben jobb játékosokat képesek pályára küldeni, ott nyomulnak a tabella első harmadában, vagy negyedében. Példaként megnézzük ezt a Serie C, C-csoportot. A Juve Stabia kiemelkedik mind védekezésben, mind támadásban, ennek köszönhetően nem kérdés, hogy bajnokok lesznek. A a második helytől a negyedikig már kifejezetten nüanszok döntenek. Itt vannak a Benevento, az Avellino és a Picerno csapatai. A védelmek mindhárom helyen hasonlóak (29-24-25) kapott gól, és támadásban is 40 gól fölött vannak. Az, hogy melyikük hol áll éppen a pillanatnyi forma dönti el. Az Avellinónak becsúszott három döntetlen is, míg a Benevento egy jobb sorozatban van. A Picerno pedig úgy negyedik, hogy kifejezetten gödörből mászik ki. Egy ötmeccses nyeretlen (2V-3D) sorozatot zártak le legutóbb egy Monterosi elleni 5-1-es győzelemmel. Még ezen rossz sorozat után is csak három pont hátrányban vannak a 3. helytől és héttel a második helytől. Céljuk egyértelműen a playoff, hiszen a Juve Stabiát befogni reálisan nemigen lehet. Támadásban ezen a szinten kifejezetten jók. Jacopo Murano 17 gólnál jár idén, de Andrea Santarcangelo is 6-nál jár.
  • Nézzük az ellenfelet. A Potenza 15. helyen áll éppen csak öt pontos előnnyel menekül a négy kiesési playoffra pályázó csapattól. Ennek ellenére azért nem gondolom, hogy olyan nagyon félniük kell ettől, mert a védekezésben jók. Az utolsó hat csapat csapnivaló védelemmel bír, átjáróház mind, emiatt nem túl sok esély van arra, hogy kikászálódjanak a vörös zónából. A Potenza bármikor lehetne középcsapat is, ehhez a 10 döntetlenből kellett volna csak kettőt megnyerni és akkor máris 10. helyen állnának, ami már feljutási playoff! Na ennyire szoros az olasz harmadosztály és különösen ezen C-csoportja! Ez azt jelenti, hogy Nincs olyan hatalmas különbség a két gárda között, amit a Potenza hazai pálya előnye is erősít. A Potenza formája nem túl jó. Három meccs két döntetlen és egy vereség.
  • De mindezek ellenére is van akkora különbség a két csapat között, elsősorban a támadási hatékonyságban, ami arra enged következtetni, hogy nyernek a vendégek. Ezt erősíti az, hogy a Picerno egy nagyarányú győzelemmel, motiváltan és erős önbizalommal érkezik, a Potenza pedig maximum a döntetlenre megy rá, ahogy szokott. Még egy gondolat a végére! Két meccsel korábban játszott a Potenza hazai pályán azzal a Benevento-val, amely erőviszonyban kifejezetten hasonlít és egyenrangú a Picerinóval! És ezt a statisztika is alátámasztja. A formát tekintve voltak az elmúlt időszakban kicsit jobbak. Mindezek után számomra az a gondolat erősödött meg, hogy ezt a meccset meg fogja nyerni a vendégcsapat.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

tipp
Potenza – Picerno
Picerno nyer | 2.85 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából