2022.07. 22.

A Nap Meccse! - A Red Bull szárnyakat ad! - 2022.07.22

A Nap Meccse! - A Red Bull szárnyakat ad! - 2022.07.22

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

Mai csettintős: Az osztrák Bundesliga nyitómeccse, a Salzburg – Austria Wien meccs.

 

  • A Salzburg hosszú évek óta uralják az osztrák klubfutballt. Az utóbbi 9 évben zsinórban bajnokságot nyertek és idén is ez a legvalószínűbb. Minden évben több játékost értékesítenek valamelyik topligába és mégis mindig van utánpótlás, mindig van újra csapat és mindig a Salzburg nyeri a bajnokságot. Ezen a nyáron négy játékos ment topligába. Onguene Jerome Frankfurtba, Rasmus Kristensen és Brenden Aaronson a Leedsbe, valamint Karim Adeyemi a Dortmundba, de nem sokkal később kiderült, hogy szegény srác hererákos. Komoly küzdelem vár rá, szurkolunk, hogy maradéktalanul felépüljön. Visszatérve a Salzburghoz.
  • A sok kölcsönből visszaérkezők mellett leigazolták Strahinja Pavlovicot Monacóból, Fernandót a Sahtar Doneckből, Lucas Douath-ot a St. Etienne-ből és Karim Konatét az elefántcsontparti bajnokság egyik csapatából. A gyerek 18 éves! Ennyit a Salzburg Scout-hálózatáról. Elképesztő.
  • Az Austria Wien tavaly a playoff végén a 3. lett, ezzel kiharcolták az EL-selejtezőt, de még így is messze le van maradva a Salzburgtól.
  • A jó kezdés mindig nagyon fontos minden sorozatban, így ma egy koncentrált Salzburgra számíthatunk. Mivel a BL-ben ők még nem érdekeltek, a legjobb kezdőcsapat futhat ki a pályára. Az meg sokkal erősebb az Austriáénál. A Salzburg legalább két gólt lő, de inkább többet és az Austria is eséllyel betalálhat, hiszen a bekkelés a legrosszabb döntés ezen a meccsen! 
tipp
Salzburg - Austria Wien
Gólszám 2,5 | Több, mint 2,5 | 1.54 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Salzburg - Austria Wien

2022. 07. 22. 20:30 | Osztrák bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából