2022.07. 15.

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.07.15 (svájci gólváltás remek szorzóért!)

BTTS (Mindkét Csapat Szerez Gólt) – 2022.07.15 (svájci gólváltás remek szorzóért!)

Közkedvelt fogadási forma az, amikor egy adott meccsen mindkét féltől várjuk azt, hogy betaláljon az ellenfél hálójába. Általában jó szorzókat adnak rá, így könnyedén beilleszthetőek egy kétmeccses szelvénybe, de gyakran single is megállják a helyüket. Nézzük, mi mára a legjobb BTTS!

Mire figyeljünk BTTS-tippválasztásnál?

  • Angolul BTTS-ként kell keresni ezt a fogadási fajtát. A lényeg az, hogy olyan meccset keressünk, ahol több technikás, gólerős játékos található, a csapat(ok) általában támadó játékot játszanak, illetve azok a meccsek is esélyesek ahol valami komoly motivációs tényező van az egyik-, vagy akár mindkét csapatnak. Pl. ha egy rájátszásért, vagy a kiesés elkerülése miatt nagyon kellenek a pontok. Ha kupajellegű, kieséses mérkőzést választunk, akkor mindig legyen tétje a meccsnek. Egy BL-összecsapás már a kiesési szakaszban sokszor remek lehetőséget nyújt. Kisebb bajnokságokban, másodosztályokban kerülendő ez a fogadási forma!

Mai tipp BTTS-re:
AARAU - VADUZ
2022.07.15. 20:15

  • A svájci másodosztály kezdődik meg ma. Az Aarau tavaly a 3. lett, a Vaduz a 4., mindketten sok gólt lőttek. Az idénynyitó mindig nagyon fontos, extra motivációt ad a hátralévő mérkőzésekre, ha sikerül nyerni. Két jó csapat, jó játékosállománnyal a helyi szinten. Gólváltás várható!

 

tipp
Aarau - Vaduz
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.43 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Aarau - Vaduz

2022. 07. 15. 20:15 | Svájci 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából