2022.07. 15.

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2022.07.15

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2022.07.15

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Amennyiben ennél több gól esik a mérkőzésen, a rendes játékidő alatt, akkor OVER a választás, ha ennél kevesebb, akkor pedig UNDER.. Jó lehetőségek vannak ebben a fogadási módszerben is, ebben a cikkben a részletek és hasznos információk mellett minden napra egy tippet is adunk!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy eséllyel játszhatunk OVERT-t.
  • Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!
  • Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!
  • Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

Mai tipp OVERRE:
SCHAFFHAUSEN - THUN
2022.07.15. 19:30

  • Szintén a svájci kettőből választottam egy meccset. A Schaffhausen már tavaly is nagyon erős volt, rengeteg gólt szerzett, a második helyen végzett, ezzel jogot nyert az osztályozóra az élvonalért, de alulmaradt, így maradt a másodosztályban. Idén is erős csapat lesz. A Thun is az erősebb csapatok közé tartozik, tavaly az 5. lett. Ők is sok gólt lőnek, de kapnak is. A hazaiak idén is a feljutást tűzték ki célul, ehhez a legjobb teljesítmény kell. MA itt sok gólt várok és hazai sikert.

 

tipp
Schaffhausen - Thun
Gólszám 2,5 | Több, mint 2,5 | 1.47 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Schaffhausen - Thun

2022. 07. 15. 19:30 | Svájci 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Kalmán21 2022-07-15 20:06:29
34. Perc 0-0....

további tippjeink a Foci világából