2022.10. 19.

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2022.10.19 (Gólok az alpesi legelők és az órák hazájából!)

Over-Under (tipp a gólok számára) – 2022.10.19 (Gólok az alpesi legelők és az órák hazájából!)

Egy labdarúgó-mérkőzésen a gólokra is fogadhatunk. Kedvelt módszer az OVER-UNDER. Egy alap határszám mindig adott ez a 2,5 gól. Amennyiben ennél több gól esik a mérkőzésen, a rendes játékidő alatt, akkor OVER a választás, ha ennél kevesebb, akkor pedig UNDER.. Jó lehetőségek vannak ebben a fogadási módszerben is, ebben a cikkben a részletek és hasznos információk mellett minden napra egy tippet is adunk!

Mire kell ügyelnünk a tipp kiválasztásánál az OVER-UNDER esetében?

  • Fontos a csapatot gardírozó edző személyisége, stílusa. Pl. Bognár György esetében mindig a támadójáték és a gól a fontos. A Paks esetében így nagy eséllyel játszhatunk OVERT-t.Fontos, hogy olyan csapatot válasszunk, amelyben egyrészt gólerős játékosok vannak, másrészt a csapat általában támadó taktikával játszik. Kiváló példa erre az Ajax a holland pontvadászatban!Nem mindegy, hogy otthon, vagy vendégben játszanak a csapatok és az sem mindegy, hogy aktuális esetben milyen tét van, mekkora a motiváció! Például egy oda-visszavágós BL-elődöntő idegenbeli 0-0- után mindenképp gólt kell szerezni a továbbjutásért!Fontos azt is tudni, hogy mely bajnokságokra mi jellemző inkább a sok-, vagy a kevés gól. Portugáliában a Brazíliából érkezett labdarúgók nem számítanak légiósnak, így a pontvadászatokban sok brazil játékos játszik. Alapvetően az egész portugál élvonalban jellemző a támadójáték, különösen hazai környezetben! A Serie B-ben és a francia másodosztályban pedig döntően kevés gól szokott születni, ezért ezekben a kiírásokban, főleg a gyengébb csapatok esetén jó eséllyel játszhatunk UNDER-t.

Mai tipp Overre:
AARAU – BELLINZONA
2022.10.19. 19:30

  • Egy jó kis sokgólos svájci kettes meccs ez. Az Aarau esélyesebb hazai környezetben, az első ligát is megkárt csapat, rutinos futbalistákkal, de a Bellinzona sem fogja hagyni magát. Az esélytelenek nyugalmával fociznak majd, ilyenkor pedig benne van a gól a játékukban. A hazaiak meg nyilván lőnek többet. 3-1 körüli eredményre számítok.


 

tipp
Aarau - Bellinzona
Gólszám 2,5 | Több, mint 2,5 | 1.46 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Aarau - Bellinzona

2022. 10. 19. 19:30 | Svájci 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából