2023.07. 03.

A Nap Meccse: Elfsborg - Hammarby (Győznek az Elfek!) - 2023.07.03

A Nap Meccse: Elfsborg - Hammarby  (Győznek az Elfek!) - 2023.07.03

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A második helyen álló Elfsborg hétfőn a Hammarbyt fogadja a Boras Arénában, és megpróbálja csökkenteni az ötpontos hátrányát a listavezető Malmövel szemben. A vendégek pedig a kilencedik helyen állnak, miután 13 élvonalbeli mérkőzésükön 16 pontot gyűjtöttek.

  • Az Elfsborg 11 meccses veretlenségi sorozatot tudhat maga mögött, amelyben kilenc győzelmet és két döntetlent ért el. Legutóbb Jeppe Okkels és Jacob Ondrejka első félidei találatainak köszönhetően 2-1-es győzelmet aratott az AIK ellen. Jimmy Thelin csapata 12 mérkőzésen szerzett 28 góljával jelenleg a harmadik legtöbb gólt lövő csapat az élvonalban, és a védelem is teljesen rendben van, jól zár hátul. Mindössze 10 gólt kaptak eddig, így a Malmővel együtt holtversenyben a legjobb ez a statisztikájuk. Összességében egy kiváló gárdáról beszélünk, amely a nemzetközi kupáért harcol a bajnokságban. Kétséges Per Frick bevethetősége, valamint az Elfsborg már nem számíthat Ondrejka szolgálataira, aki a belga bajnok Royal Antwerpenhez igazolt.
  • A Hammarby 9. helyen áll a bajnokságban, stabil középcsapat. Legutóbb győzelmet aratott a Brommapojkarna felett. Úgy tűnt, hogy a mérkőzés döntetlennel fog végződni, miután a Brommapojkarna Ludvig Fritzon gólja egalizálta Nahir Besara 15. percben szerzett találatát, de a késői dráma mégsem maradt el, mivel Jusef Erabi a hosszabbítás negyedik percében megszerezte a győztes gólt, és ezzel megszerezte a három pontot. A szakvezetés comb-, illetve térdsérülés miatt nem számíthatnak Mads Fenger és Bubacarr Trawally szolgálataira.
  • Az Elfsborg a legutóbbi öt hazai élvonalbeli mérkőzéséből négyet megnyert, és ma újabb hazai győzelmet arathat a Hammarby ellen, amely ebben a szezonban még nem nyert idegenben bajnoki mérkőzést.
tipp
Elfsborg - Hammarby
1X2 | Elfsborg | 1.59 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Elfsborg - Hammarby

2023. 07. 03. 19:00 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com