2023.07. 02.

A Nap Meccse: Norrköping - Häcken (A megfázós hazai csapat (nORRCSÖPPING) újabb küzdelme!) - 2023.07.02

A Nap Meccse: Norrköping - Häcken (A megfázós hazai csapat (nORRCSÖPPING) újabb küzdelme!) - 2023.07.02

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A Norrköpping nagyon gyenge formában van és egy ötmeccses vereségsorozat után fogadja hazai pályán a Hacken csapatát.

  • Az IFK Norrkoping 2-1-es vereséget szenvedett az AIK Fotboll ellen egy barátságos találkozón. Glen Riddersholm csapata Kristoffer Khazeni révén korán vezetést szerzett, de a félidő hajrájában Omar Faraj révén visszavágott, majd Bilal Hussein hét perccel a második játékrész után megszerezte a győztes találatot. Nem sokkal korábban a komáromiak izgalmas 2-2-es döntetlent játszottak a Djurgarden ellen, és jelenleg a nyolcadik helyen állnak a svéd Allsvenskan tabelláján. Most egy olyan ellenféllel kell megmérkőzniük, amely 2020 óta a legutóbbi nyolc találkozó óta veretlen.
  • A Hacken hétfőn a Bravida Arénában rendezett felkészülési mérkőzésen a Djurgarden ellen szenvedett szoros 1-0-s vereséget. A Hacken a Mjallby elleni 3-0-s győzelemmel a harmadik helyre lépett előre a tabellán, három pontra a listavezető Malmö mögött. Ráadásul a Hacken hamarosan BL-selejtezőt játszik, amin még esélyes, de a második selejtező-körben már vajmi kevés sanszuk lesz a továbbjutásra. Ki kell hát élvezniük azt a két selejtezőt a BL-sorozatában.
  • A Hacken büszkélkedhet a legjobb támadósorral az osztályban, de az elkeseredetten támadó és a győzelemre pályázó hazaiak is esélyesek egy gólra. A gólváltás esélyes ma.
tipp
Norrköping - Häcken
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.54 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Norrköping - Häcken

2023. 07. 02. 15:00 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com