2022.07. 25.

A Nap Meccse! - svéd középcsapatok csatája - 2022.07.25

A Nap Meccse! - svéd középcsapatok csatája - 2022.07.25

Mindenki ismeri azt az érzést, amikor átfutja a kínálatot, végigpörgeti magában az érveket pro- és kontra. Amikor megpillant egy párosítást és a nyelvére jön, hogy Na ez az! Amikor megpillant egy szorzót és nem érti, hogy miért ekkora! Amikor meglát egy napi lehetőséget és már azt kutatja magában, mikor tud kimenni egy totózóba, vagy épp, mikor tudja elővenni okostelefonját, hogy tegyen rá tétet. Na ezek azok a tippek, amelyeket itt ebben a rovatban keresünk! Nincs sem szorzóhatár, sem sportkitétel, semmi! Csak egy tipp és egy csettintés, hogy EZ A NAP MECCSE!

A mai csettintős mérkőzés a svéd első osztályból: Norrköpping – Göteborg
 

  • A svéd bajnokság immáron 14 fordulót tudhat maga mögött, így ebben a potnvadászatban alaposan kialakultak már az erőviszonyok. A Göteborg a 8. helyen áll 21 ponttal és +1-es gólkülönbséggel, míg a Norrköpping a 11. helyen dekkol 16 ponttal és – 1-es gólkülönbséggel. Alapvetően a Norrköpping csapata az, amelyik sokkal értékesebb játékosállománnyal rendelkezik, majdnem duplája a Göteborgénak, valamint tavaly is előrébb végeztek a tabellán, igaz csak egy ponttal. A két csapat nagyjából hasonló szintet képvisel, dacára a komoly értékbeli különbségnek. A Göteborg egy jó formát zárt le egy Hammarby-elleni vereséggel, majd Mjallby elleni döntetlennek. Mindkét csapat jobb és előrébb is áll, mint a Göteborg.
  • A Norrköpping az egy hónapos szünet után már négyy meccset is lenyomott és még nem tudott nyerni! Két vereség, két döntetlen a mérleg. Ami még nagyon fontos, mindkét csapat mérkőzésein elég kevés gól potyog! A hazai pálya előnye így pont kiegyenlíti az esélyeket, sőt, akár a hazaiak felé billenti el! Nem lehet az, hogy folyamatos a rossz széria! Ráadásul egy ilyen jó képességű játékosokat felvonultató klubnál vége kell, hogy szakadjon a rossz szériának. Akár már ma!

Egy szoros és kevés gólos hazai győzelem várható.

 

tipp
Norrköping - Göteborg
1X2 + Gólszám 2,5 | Hazai és kevesebb | 4.10 | (7/10)

kapcsolódó meccs

Norrköping - Göteborg

2022. 07. 25. 19:00 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából