2019.07. 20.

Bajban a házigazda...

Evergreen11
Bajban a házigazda...

Nehéz heteket él meg a svéd élvonalbeli Sundsvall együttese, amelyre ma is nehéz feladat vár: a dobogóra hajtó Hacken érkezik hozzá.

Labdarúgás, Svéd bajnokság, 2019.07.20. 18:00, Sundsvall - Häcken

  • Egyre nagyobb válságba került a Sundsvall: a kékek már csak a 14. helyen állnak, 11 pontjuk van, épp annyi, mint a mögöttük álló alakulatoknak. A klubnál még tart a bizalom Joel Cedegrennel szemben, ám ha nem sikerül mielőbb javítania a gárdának, akkor bizony elképzelhető, hogy menesztik az öt éve a Sundsvallt irányító szakembert. A NP3 Arénában 2-2-3-as mérleget hozott össze a társulat, amely április vége óta nem ünnepelhetett győzelmet. Egy gólerős támadó Ciprusra igazolt a nyáron, a pótlását egyelőre nem sikerült megoldani. Legutóbb a Hammarby ellen kétszer is visszajött a meccsbe a Sundsvall, de a hajrában gólt kapott, is pont nélkül maradt (2-3). Ma egy támadó kimarad sérülés miatt. 
  • A Hacken 27 pontjával a 4. helyről várja a bajnokság második felét, a kupagyőztes ugyan kicsit szeszélyesen megy mostanság, legutóbb magabiztosan verte az Örebrot (3-0) Alm mester együttese idegenben eddig átlagos teljesítményt produkált (2-3-2), május közepe óta viszont nem tudott három egységet kasszírozni távol otthonától. Ami még fontos lehet: a sárga-feketék csütörtökön megkezdik az EL-selejtezőt az AZ Alkmaar otthonában - azért a nemzetközi szereplés elképzelhető, hogy befolyásolja majd a mai kezdőcsapatot. Egy kapus sérült a keretben.
  • A Sundsvallon igazán csak a három pont segítene, ám nem gondoljuk, hogy ma feltámadna a házigazda. Viszont egy találatra jól lehetnek a kékek, amelyet a sárga-feketék nem hagynak majd szó nélkül...
tipp
Sundsvall - Häcken
Mindkét csapat szerez gólt | Igen | 1.90 | (3/10)

kapcsolódó meccs

Sundsvall - Häcken

2019. 07. 20. 18:00 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék