2023.07. 15.

Bet of the day: Häcken - Brommapojkarna - 2023.07.15

Bet of the day: Häcken - Brommapojkarna - 2023.07.15

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A mai tipp szorzója: 2,22

Az öt mérkőzés óta veretlen Hacken az esélyesebb a Brommapojkarna ellenében, de nem lesz sétagalopp!

  •  Tavaly a Hacken megnyerte első Allsvenskan bajnoki címét jelenlegi harmadik helyen állnak, 15 mérkőzésen 32 pontot gyűjtve. A svéd bajnok az elmúlt hetekben lenyűgöző teljesítményt nyújtott, az utolsó öt bajnoki mérkőzéséből négyet megnyert és egyet döntetlenre hozott. Miután a múlt hétvégén 2-1-es győzelmet aratott az AIK Stockholm ellen, a Hacken szerdán a walesi TNS-t fogadta a Bajnokok Ligája selejtezőjében, ahol Ibrahim Sadiq, Mikkel Rygaard és Even Hovland góljaival a Hacken 3-1-es győzelmet aratott. A legfontosabb tény az, hogy az utolsó hat hazai mérkőzését megnyerte, és mindegyik győzelmén legalább három gólt szerzett, és eltökélt szándéka, hogy ezt a tűzerőt a Brommapojkarna ellen is megmutassa. A Hacken nem számíthat Amane Romeo, Johan Hammar és Blair Turgott szolgálataira, akik sérülés miatt nem játszhatnak. Benie Traore 12 bajnoki góllal a házigazdák gólkirálya ebben a szezonban, közel áll ahhoz, hogy a Sheffield Unitedhez igazoljon.
  • Míg a házigazdák jó hangulatban vannak, addig a vendégeknek a három egymást követő vereséget követően nem lesz túl jó kedvük. Olof Mellberg csapata 14 mérkőzésen szerzett 19 pontjával jelenleg a kilencedik helyen áll az Allsvenskan tabelláján. Alexander Johansson játéka sérülés miatt kétséges, de Nikola Vasic visszakerülhet a csapatba. Rajta kívül Marijan Cosic és Pettersson is remek támadó, ezért a vendégek gólszerzése is esélyes a mai meccsen.
  • A Hacken az öt mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatának köszönhetően lendületben lesz a szombati mérkőzésen, ezzel túl erősnek bizonyulnak majd az ellenfelük számára, akiknek a három egymást követő vereség után kevebb lesz az önbizalmuk. A gólok azonban várhatóan ezen a meccsen is megérkeznek majd.

Tipp: Hacken nyer + mindkét csapat szerez gólt – 2,22

tipp
Häcken - Brommapojkarna
1X2 + Mindkét csapat szerez gólt | Hazai és igen | 2.22 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Häcken - Brommapojkarna

2023. 07. 15. 17:30 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com