2023.07. 23.

Bet of the day: Kalmar -Varbergs (Svéd győzelem a Kalmároktól!) - 2023.07.23

Bet of the day: Kalmar -Varbergs (Svéd győzelem a Kalmároktól!) - 2023.07.23

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni.

A Kalmar két vereséggel a háta mögött a Varbergs BoIS ellen lép pályára vasárnap a Guldfageln Arénában a svéd Allsvenskan 16. fordulójában.

  • A házigazdák az Európa Konferencia Liga selejtezőjének nyitómérkőzésének küszöbén állnak, így a hétvégén egy önbizalomnövelő győzelem a cél. Legutóbb csak akarat volt a Kalmar játékában a teljesítmény nem jött. A Hammarby otthonában léptek pályára, ahol Jusef Erabi és Viktor Dukanovic góljaival a házigazdák kétgólos előnyre tettek szert, majd Noah Shamoun csereként beállt és szépített. De az egyenlítésre már nem futotta, sőt a szintén csereként beállt Tesfaldet Tekie a hosszabbítás kilencedik percében visszaállította a kétgólos előnyt.
  • A Varbergs BoIS legutóbb Paskbergsvallenben 2-1-es vereséget szenvedett a szintén kiesőjelölt AIK-tól. Sotirios Papagiannopoulos és Mads Thychosen talált a kapuba, és ezzel a vendégek előnybe kerültek, mielőtt Niklas Dahlström szépített volna. Az elmúlt hetekben tapasztalt nehézségek ellenére a Kalmar a hétvégén a mérkőzés esélyeseként lép pályára, komoly különbség van a két gárda között, ami ma ki is fog jönni.
tipp
Kalmar - Varberg
1X2 | Kalmar | 1.58 | (8/10)

kapcsolódó meccs

Kalmar - Varberg

2023. 07. 23. 17:30 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com