2023.07. 09.

Fogadáskészítő: Kalmar - Elfsborg (Ma nem nyer a bugyicímeres alakulat!) – 2023.07.09

Fogadáskészítő: Kalmar - Elfsborg  (Ma nem nyer a bugyicímeres alakulat!) – 2023.07.09

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. A Kalmar és az Elfsborg vasárnap a Guldfageln Arénában mérkőznek meg egymással.

 

Tipp:

Indoklás:

  • A házigazdák legutóbbi mérkőzésükön 1-1-es döntetlent értek el idegenben a Mjallby ellen, amivel a negyedik helyre estek vissza a bajnokságban, míg a vendégek a Hammarby elleni 2-0-s győzelmükkel továbbra is a listavezetők. A Kalmar az előző szezont a negyedik helyen zárta, és eltökélt szándéka, hogy az idei szezonban legalább eggyel jobb eredményt érjen el, amivel bejuthat az áhított Európa Konferencia Liga selejtezőhelyekre. Az Elfsborg jelenleg a legjobb idegenbeli mérleggel rendelkezik a liga összes csapata közül, a lehetséges 18 pontból hihetetlenül sok, 16 pontot szerzett, és ők az egyetlen csapat, amelyik még veretlen idegenben ebben a szezonban. Ez lehet a döntő.
  • Ez egy nagyon szoros meccs lesz, hiszen mindkét csapat felfelé ívelő formában van, és jó formában érkezik a mérkőzésre. A vendégek azonban kiváló idegenbeli mérleggel rendelkeznek, az utolsó öt idegenbeli meccsükből négyszer két vagy több gólt szereztek, míg a házigazdák az utolsó négy hazai meccsük mindegyikén kaptak gólt. Ez alapján született meg a tipp, amelynek jó esélyei vannak.
tipp
Kalmar - Elfsborg
X2 + több mint 1 gól | 1.61 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com