2023.07. 03.

Fogadáskészítő: Mjällby - Kalmar (Svéd igyekezet) – 2023.07.02

Fogadáskészítő: Mjällby - Kalmar  (Svéd igyekezet) – 2023.07.02

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. A Kalmar megpróbálja öt meccsre növelni veretlen sorozatát, amikor a Strandvallenbe utazik, ahol a Mjallby AIF ellen lép pályára az Allsvenkan hétfői játéknapján.

Tipp:

Indoklás:

  • A pillanatnyi forma alapján a vendégek tűnnek jóval esélyesebbnek. A hazai csapat viszont az utolsó négy mérkőzéséből hármat elveszített. A Mjallby két győzelemmel kezdte a szezont az első három mérkőzésén, az utóbbi időben egyre nehezebben tudott dominálni, kilenc mérkőzésen mindössze két győzelmet szerzett. Utoljára súlyos, 3-0-s vereséget szenvedett a csapat a Hacken ellen. Nagyon gyenge a támadósoruk, emiatt a második legkevesebb gólt lőttek az élvonalban. Hátul valamivel jobbak, nem a védelem az oka a gyenge teljesítménynek!
  • A vendégalakulat immáron négy meccset játszott le sorozatban vereség nélkül, így az önbizalom tekintetében most jól állnak. A Varnamo és a Norrkoping elleni egymást követő győzelmeket 1-1-es idegenbeli döntetlen követte az AIK ellen, de a Kalmar az előző találkozón, a Degerfors ellen visszatért a győztes útra. Girmai Nahom és Deniz Hummet első félidei találatai elegendőek voltak ahhoz, hogy a Degerfors 2-1-es vereséget szenvedjen.
  • Egy lendületesebb, önbizalomban gazdag vendégcsapat várható, amely azért nem fog fejjel rohanni a falnak. A hazaiak gólt lőni nemigen tudnak, viszont a védelmük nem rossz. Összességében X2 és mellette kevesebb, mint 4 gól remek választás egy szintén remek szorzóért! 
tipp
Mjällby - Kalmar
X2 + kevesebb mint 4 gól | 1.70 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com