2023.07. 09.

Fogadáskészítő: Sirius - Hammarby (Svéd igyekezet) – 2023.07.09

Fogadáskészítő: Sirius - Hammarby  (Svéd igyekezet) – 2023.07.09

Ez a rovatom a Fogadáskészítő segítségével készült el. Az adott mérkőzést kielemezve 2-3 szempontból összeállított tippet küldök játékba, amelynek szorzója minden esetben a duplázó körüli értéket közelíti, de mégis jó esélyekkel indul! Az indoklást rendhagyó módon távirati jelleggel csinálom. Az Allsvenskan rendezésében két, jó eredményekre vágyó csapat csap össze vasárnap, amikor a Sirius a Hammarbyt fogadja a Studenternas IP-ben.

Tipp:

Indoklás:

  • A házigazdák a 12. helyen állnak, 13 mérkőzés után 14 ponttal, mindössze négy pontra a kiesőhelytől, míg ellenfelük 16 ponttal a 10. helyen áll, bár egy meccsel többet játszott, mint a legtöbb alattuk lévő csapat. A Sirius legutóbb 3-0-ás vereséget szenvedett a címvédő Malmö ellenében, de a meccs képe alapján 5-6 is simán lehetett volna. A Hammarby is messze van attól a formától, amellyel a tavalyi szezont az Európa Konferencia Liga selejtezőjében zárta, és mindössze nyolc pontra van a későbbi győztes Hacken mögött. A vendégek az Elfsborg elleni 2-0-s idegenbeli vereség után érkeznek a mérkőzésre, ami a hatodik vereségük volt a szezonban, míg az eddigi 14 bajnoki mérkőzésükön négy győzelem és négy vereség mellett.
  • Bár a Hammarby az idei szezonban borzalmas idegenbeli mérleggel rendelkezik, ez egy olyan mérkőzés, amelyen az évek során mindig is jól szerepeltek, és ezt a találkozót valódi esélynek tekintik majd arra, hogy véget vessenek a nyeretlen idegenbeli sorozatuknak. A döntetlennél rosszabb eredmény nem jöhet szóba a Hammarby szempontjából és elnézve a Sirius védelmét legutóbb, lesz minimum két gól is itt.
tipp
Sirius - Hammarby
X2 + több mint 1 gól | 1.72 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com
A listavezetőre ma rangadó vár: ellenfele a Djurgarden lesz. Van egy tippünk! Fotó: pixabay.com