2023.11. 23.

Bet of the day: Falkenbergs - Skövde (Svéd osztályozós harc!) - 2023.11.23

Bet of the day: Falkenbergs - Skövde (Svéd osztályozós harc!) - 2023.11.23

Talán a legnagyobb keresési találatot a sportfogadás témában a „Bet of the day” kulcsmondatra kapunk az interneten, vagyis a sportfogadást kedvelő olvasók arra kíváncsiak, mi lehet a nap tippje? Ezt a tippet keressük, amelyben van érték, érdemes single játékba küldeni. A Superettan selejtezője kezdődik. Az első osztály déli csoportjából érkező Falkenbergs a Superettan Skövde csapatát fogadja.

  • A Falkenbergs két szezonon keresztül játszott az első osztályban, mióta kiesett a Superettanból. A mostani eredményeik azt mutatják, hogy van a csapatban minőség ahhoz, hogy visszatérjenek az elitbe. Hét ponttal kevesebbet gyűjtve, mint az Oddevold, a második helyen állnak a déli első osztályban. A legutóbbi fordulóban 2:2-es döntetlent értek el a Thorns ellen. A Falkenbergs rögtön a mérkőzés kilencedik percének elején vezetett. A szerencséjük csak egy percig tartott, mivel a játékvezető a 10. percben büntetőt ítélt a Thorns javára. A Falkenbergs a 22. percben újabb gólt szerzett, de a Thorns nem sokkal később egyenlített. A Falkenbergs szinte az egész mérkőzésen emberhátrányban játszott, ami hozzájárult a kevesebb támadáshoz. Az Olympic ellen a Falkenberg 3:1-re nyert, akárcsak az Eskilsminna ellen. Az Oskarshamns ellen idegenben a Falkenberg 4:0-ra nyert.
  • A Skövde a 13. helyen áll a Superettanban, amivel a bennmaradásért küzd. Az elmúlt öt mérkőzésen a csapat nem kapott ki, ami azt jelenti, hogy némileg javítottak az egész szezonban mutatott borzalmas formájukon. A Helsingborgot1:0-ra verték, mindkét csapat számára kemény meccs volt, és az egyetlen gólt a mérkőzés végén láthattuk, amikor Abdulazeez a 83. percben betalált. A Skövde 2:2-es döntetlent ért el a Tralleborg ellen. Az Utsiktens ellen 2:0-ás győzelmet és egy újabb 2:2-es döntetlent jegyeztek a J-Sodra ellen. A Skövde átlagosan két gólt szerez meccsenként, és csak a szezon végén látszik, hogy ez a csapat képes lett volna jobb eredményekre.

Kiegyenlített meccs várható, hasonló erőviszonyok láthatóak. A gólváltás mellett az over 2,5 is benne van.

tipp
Falkenbergs - Skövde
Mindkét csapat szerez gólt | 1.65 | (8/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából