2022.04. 09.

Svédkulcs: Kettes kombináció

Svédkulcs: Kettes kombináció

Mitől jó a svéd kapus? Beáll a kapuba s véd! Megkezdődött a svéd labdarúgó bajnokság, amely a Skandináv félsziget legerősebb pontvadászata. Nyáron pedig, amikor az európai topbajnokságok szünetelnek, kifejezetten jó lehetőség a sportfogadóknak. A Tipplap segédszerszámot nyújt a fogadóknak: egy svédkulcsot! Tartsatok velünk!

Kombinációs szelvény:

 

Degerfors-Hacken 1,5 gólnál több:

Múltkor elemeztem az éppen bentmaradt Degert. A Hacken se ért el sokkal többet náluk, de az élvonal egyik leggólgazdagabb meccseit hozták. Most is 6 gólos mérkőzéssel nyitottak. Ezzel a lendülettel ma is van esély két gólra összesen, a Degerfors otthon megszorongatja az "éllovast". 

Eskilstuna-Örgryte: A másodvonalban az Örgryte volt már terítéken, megnyert meccsen buktak két pontot. Az Eskilstuna nagy hajrával őrizte meg tagságát, de végül az Örgrytével szinte azonosan zárt. Múlt héten a Jönköpinget verték meg vért izzadva, Rafael duplája kellett kétszer is egalizálni. Az első fordulóban az Örgryte ellen tettem a kétesélyt, ma kiálluk mellettük. Meglepne, ha ez az Eskilstuna 6 ponttal zárná a két kört.

tipp
Degerfors - Häcken Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1.21
AFC Eskilstuna - Örgryte Kétesély Döntetlen vagy Örgryte 1.31

1.59 | (10/10)

kapcsolódó meccsek

Degerfors - Häcken

2022. 04. 09. 17:30 | Svéd bajnokság Tovább a meccshez

AFC Eskilstuna - Örgryte

2022. 04. 09. 13:00 | Svéd 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Foci világából

belépés

partnerek

címkék