Behúzzák az afrikaiak?

2018. Jun. 15.
Evergreen11

Ma Marokkó Irán válogatottjával mérkőzik meg a B-csoportban. Van egy ötletünk, amely ráadásul jól is fizet!

h i r d e t é s ▼

Marokkó - Irán
Tipp 1.: 1-es (2.25 - tippmixpro)
Tipp 2.: 1-es és -3.5 (2.35 - tippmixpro)

  • A B-csoportban viszonylag egyszerű a képlet, hiszen a portugál-spanyol páros mellett várhatóan nem igazán tud beleszólni a továbbjutás kérdésébe Marokkó és Irán. A két "kicsi" közül Hervé Renard szövetségi kapitány alakulatát érezzük esélyesebbnek. A keretükben sok a légiós, és noha nem topcsapatokban pallérozódnak, azért rendelkeznek nemzetközi rutinnal. A felkészülési időszakban is jól mentek az afrikaiak, az ukránokkal remiztek, verték az észteket és a szlovákokat.
  • Az irániak Carlos Queiroz vezetésével vágnak neki a tornának, a 23-as keretben itt is szerepelnek légiósok, de nem feltétlenül elitligákban szerepelnek a játékosok. A selejtezők óta felemásan teljsítenek a közel-keletiek, rendre kevés gólos mérkőzéseket játszanak. Voltak  győzelmeik (Litvánia, Üzbegisztán, Algéria), de kikaptak a törököktől és Tunéziától. A felállásuk deffenzív, elsősorban a védekezésre helyezik a hangsúlyt.
  • Azt gondoljuk, hogy a marokkóiaknál több a kreatív játékos, és ez döntő jelentőségű lehet a mai mérkőzésen. Az afrikaiak sikerét várjuk, viszont gólesővel nem kalkulálunk! 

 

h i r d e t é s ▼