2023.12. 19.

Egy nagyon komoly szintugrás története, avagy teszteltük a megújult TIPPMIXPRÓT!

Egy nagyon komoly szintugrás története, avagy teszteltük a megújult TIPPMIXPRÓT!

Nemrégiben Megújult a Szerencsejáték Zrt. sportfogadási oldala a tippmixpro.hu, amely nagyon komoly ráncfelvarráson ment át, ezzel is örömet szerezve a hazai sportfogadóknak! Lássuk röviden, miben is lett más a hazai bukméker-iroda!

A megújult TIPPMIXPRO!

  • Először is nem elhanyagolható tény, hogy Magyarországon ez az a sportfogadó iroda, amely teljesen legális, így nyugodt szívvel fogadhatunk, nem kell alternatív linkeket vadászni, nem kell azon aggódni, hogy lenyomoznak a nyeremények miatt. Tudni kell tovább azt is, hogy a külföldi-, hazánkban illegális irodákat olyan mértékben akadályozzák-akadályozták a működésüket, hogy jobbnak látták inkább elhagyni hazánkat. Ezen a jelenségen lehet vitatkozni, lehet szeretni, vagy nem szeretni, de tény. A Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatóságának (SZTFH) 2023. július 1-jét követően bővült a az illegális szerencsejáték-szervezőkkel szemben alkalmazható intézkedések eszköztára. A honlap blokkolásához kapcsolódóan a pénzforgalmi szolgáltató az engedély nélküli online szerencsejáték-szervezéssel érintett, bankkártyával végrehajtott, külföldre irányuló tranzakciók realizálását a törvény erejével köteles megakadályozni. Viszont cserébe olyan mértékű változást jelentett be a közelmúltban a Szerencsejáték Zrt., hogy talán már nem is fog hiányozni a többi buki, hiszen mindenben megkapjuk azt, amit korábban és ahogy már említettem, és nem győzöm ismételni, ez teljesen mértékben legális!

  • A sajtó számára tartott közönségtalálkozón Mager Andrea, a cég elnök-vezérigazgatója elmondta, hogy mintegy egyéves előkészítő munka előzte meg a Tippmixpro megújulását. Megmaradt a kedvencek-lehetőség, a statisztikai háttérbázis, a szelvény megjelenítése, a ZRT saját ajánlója, ugyanúgy lehet az E-sportokra is fogadni. De ami eddig nem volt, van CASH OUT-opció, vagyis a fogadásunk lezárta előtt kikérhetjük azt a nyereményösszeget, amelyet éppen felajánl a rendszer! A másik megújult funkció a FOGADÁSKÉSZÍTŐ lehetősége, amelynek segítségével még jobb tippeket eszkábálhatunk. Kibővült az ÉLŐ FOGADÁS lehetőségeinek száma, mindezeken túl jelentősen nőtt az alap fogadási lehetőségek száma, ráadásul versenyképes szorzókat kapunk.

  • Végezetül szeretnénk megszólítani azokat a kedves sportfogadókat, akik még nem jutottak elhatározásra, a regisztrálás ügyében. Nincs semmi olyan érv, ami ellene szól annak, hogy váltsunk-, váltsatok! Európai-szintű irodát kaptunk, érdemes kipróbálni, és aggódni sem kell! Kérünk benneteket, hogy segítsétek a TIPPLAP munkáját, és az ITT TALÁLHATÓ BANNEREKRE KATTINTVA (vagy a miden nap megjelenő cikkekben található linkeken keresztül) regisztráljatok! Továbbra is ingyenesen szeretnénk az oldalt működtetni, de ez a segítség tőletek, sokat jelentene! KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Cisco 2023-12-21 18:50:33
Üdv!
A kezdetektől, azaz 10 éve vagyok a Pron, magam is nagyon vártam az új verziót. Az újdonságnak nevezett cash out, fogadáskészítő ma már alap, a piacok száma valóban nőtt, az élő fogadás gördülékenyebb. De a kezelőfelület nagy csalódás, messze elmarad az általam használt de megszűnt év napjai és a még dacoló U zöld irodától. A menüsor még rendben lenne, de ha kinyitok a foci meccset az összes opció elém tárul, elveszni a rengetegbe, mire megtalálom amit keresek. A korábbi verziónál az ablakokat egy kattintással be lehetett zárni, csak a főcím látszott, itt csak egyenként lehet ablakot bezárni. Ki lehet próbálni megnyitni a három irodánál ugyanazt a meccset máris látszik a különbség. Hiába a sok piac abból csak néhányat használunk, lényeges a könnyű elérés.
És hát a promóciók, míg másoknál szinte bombázzák a fogadót, itt csak az új regisztráltaknak van.
Szóval nagy ugrás ide, vagy oda, bőven van ezen fejleszteni való!
Boldog Karácsonyt!
cerrone 2023-12-21 16:03:30
Tisztelt Cím!
Egy éves megelőző munka? Ez az eredménye? Nevetséges. Európa szintű? Ezek szétnéztek már! Minden esemény , odds, kopírozva van egy bizonyos sportfogadási oldalról!!! Amióta a megújult TIPPMIXPRO van 54% al csökkent a regisztációk száma több ezer sportfogadó hagyta ott az oldalt 60% kal kevesebben játszanak az oldalon. AKKOR KI HAZUDIK? Úgy toborozgatják az oldalra a fogadókat tv reklám óriás plakát stb. Ez nem európa szintú, hanem annak az alja, és aki kicsit is jártas az irodáknál az ezt nagyon jól tudja.
Kellemes Ünnepeket Minden Sportfogadónak!
Jordan 2023-12-21 13:24:12
Semmi gond, seantaylor21. Lehet túloztak ezzel a kifejezéssel falucs84, de azért azt sem mondanám, hogy a másik magyar jobb, nem is értem néhány embert, mert ez az oldal már tényleg sokkal jobb és közel is van a külföldi online irodákhoz. Őszintén mi az ami hiányzik innen? Tele van piacokkal és nem ennél az oldalnál dolgozom, meg nem vagyok a tippmixpro hírvivője sem, de ami jó azt el kell ismerni végre. Ez az új tippmixpro előtti verzió nem is tetszett és nagyon ritkán fogadtam is, de most már elégedett vagyok és lehet is használni szépen. Nem kell mindig panaszkodni ennyire, tanulmányozd, nem tudom mire fogadsz, de szinte minden van már.
seantaylor21 2023-12-21 13:29:07
egyetértek ezzel.
prigioni 2023-12-21 14:08:25
Nagy hiba egyetérteni. Befizetési bónuszok, ingyen fogadások, normális cash out, gyűjtőbónuszok, az oddsok még mindig csak a magyar vonatkozású események esetében normálisak. Az is igaz, hogy sok lehetőség nem maradt másra+ a papír alapútól még így is jobbak az oddsok. Azonban mi magyarok vagyunk- kicsit jobb mint volt, és már kánaán van. Jordan szerint meg a másik magyarok vagyunk: akinek semmi sem jó. Valahol a kettő között kéne lenni inkább a megoldásnak.
seantaylor21 2023-12-21 14:35:15
jogos, de én az előrelépésnek már örülök, hogy nem a régi van ahol semmi nincs. annak ellenére hogy jóideje igazából nem is használom, de követem a helyzetet.
Anton65 2023-12-21 12:06:21
Sziasztok! 2023.12.11-12-én befizettem a tippmixpróra x összeget,máig nincs a fogadási oldalamon,2023.12.21.én!!!!!!!!!!!!!!! Telót nem vesznek fel,e-mailre nem válaszolnak! Üdv
falucs84 2023-12-20 19:52:55
Bocsánat testvéreim nem értelek titeket. "Európai szintű" - 2x kellett elolvasnom, mert először sokkot kaptam. Nem tudom hogy ti hol fogadtatok a múltban, de tényleg. Ez valami propaganda cikk akart lenni? Azért ha már monopolizálják a sportfogadást kis hazánkban, akkor többet várna az ember. A másik magyar fogadási oldal sem tökéletes, de ehhez képest egy Kánaán.
Domlasz 2023-12-20 17:27:51
Sziasztok!
A kombinál nem értem miért maximálták 8-ra az események számát, előtte ez nem így volt.
Szintén a kombinál, ha egy eseményre több esélyt is játszani szeretnék, a kombinációt nem csinálja meg a tiltott kötések figyelmen ķívül hagyásával, ezáltal egyesével kell feladni. A réginél ez működött, nem tudom miért nem tartották meg. Ez a sima Tippmixnél is működik.
prigioni 2023-12-20 19:27:37
+1
Azon kívűl meg minek maximalizálták a kombinál a várható nyereményt 2 millióra? Olyan jó kis crazy kombókat lehetett rakni 9-10 M várhatóval.
bukfenc 2023-12-20 14:15:47
Sziasztok! Szerintem borzasztóan lassú, minden téren van hova fejlődni... Ne momdják azt hogy kevés a befizetés, és megfelelő szellemi háttér is van ebben az országban, hogy eztől sokkal sokkal jobbat lehessen alkotni. Persze az is benne van, hogy szándékosan mem akarnak, mert így lehet szívni rendesen, főleg élőzésnél. Jobbat vártam, szerintem elég gyenge... (Ez csak privat vélemény)
seantaylor21 2023-12-20 12:38:22
jordan csak azért töröltem a kiírásod mert nem lehet kiírni semmilyen külföldi fogadóiroda nevét, ne legyen ebből baj. köszi,

hívd egész éves irodának ahogy szoktuk csak ne írj ki konkrét nevet se másik külföldi oldalt. vegas és tippmixpro az maradhat . köszi
Jordan 2023-12-20 12:26:08
Törölt hozzászólás
Jordan 2023-12-20 12:27:56
még annyit tennék hozzá, hogy ott a vízilabda piacot nálam letiltották és csak ilyen 1000 Ft-al, ha engedte, szóval szinte tiltva volt a fogadás, már csak ezért is jobb a tippmixpro
Jordan 2023-12-20 12:28:53
a cash out tényleg nem olyan jó ahogy írják, de ebben is fognak fejlődni biztos
barcelona 2023-12-20 08:54:48
A kifizetésről lehet tudni, hogy mennyire gyors,
másnap már meg szokott érkezni? Hétvégén is van kifizetés?
prigioni 2023-12-20 12:11:50
Hétvégén nincs. Tehát ha péntek este 8-kor kérsz ki, akkor leghamarabb hétfő délután 2-kor csippansz be.
barcelona 2023-12-22 16:45:15
Köszi! De szar az egész. Nem is írták jóvá a befizetésemet. Majd visszautalják. Vicc az egész
GOATOVICS1128 2023-12-19 20:35:42
Nálam a beten mindig probléma volt, annyit nyertem.
Már azt sem tudom hány accountot csináljak...
Palaja 2023-12-19 21:22:05
Az sajnos itt is probléma lesz. :/ simán rádverik a shadow bant és egyszerűen nem enged fogadni a rendszer, a cash out is jó lenne ha korrekten ( vagy csak simán menne, néha indokolatlanul nem megy) számolna és teszem azt egy 50 oddsos szelvénynél amin 9 meccsből 7 lejön nem 8000ft lenne a cash out. Összeéségében az oldal tényleg jó, bővítették a repertoárt és megtudod csinálni amit más konkurens oldalon is.
szeretlekandi 2023-12-20 07:45:10
Nekem az a tapasztalatom hogy a cash out az tenyleg gyatra nagyon.... Es sok meccsen (kezilabda, kosarlabda) rosszul mutatja az idot vagy a pontszamot..... Sokszor beleszaladtam mar olyanba hogy kezilabda 52.perc van 48 pont en naivan megrakom 56-58 pont kornyeken az undert attol fugg mit kinal, aztan hirtelen leugrik az ido 48percre es a vegen dobnak 65 pontot ez szamomra nagyon bosszanto.... Kosarlabda szinten zenesz ebben..... Egyedul most ez az adventi bonusz ami tetszik

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló