2021.10. 01.

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Egy különleges játékra invitálunk mindenkit! A teljes leírást olvassátok el!!!!

Barnamedvének köszönhetően jött létre a Tipplap talán legkülönlegesebb játéka. 

Ennél jobb ajánlat nem is lehetne. Két célunk van. Egyrészt, egy ajándék játékkal gazdagítani a legügyesebb olvasók tárcáját, másrészt keressük a legjobb sportfogadókat, akikből akár Tipplap cikk író is válhat. 

 

A játék egyszerű: 20.000 forintot adunk az olvasók kezébe, amiből a legügyesebbek szép profitot hozhatnak. Szabályok értelemszerűen lesznek, nem csak hadd szóljon a 20k aztán kész. Az alapterv, hogy mindenkiek lesz 10 napja bizonyítani. A napi tét is meg lesz szabva, akárcsak a max odds, és a meccsszám. Ezek azért kellenek, mert most a legkiválóbb játékosokat keressük, nem a mázlifaktort. Gondoljatok bele, akár én is kapnék egy ilyen ajándék 20k-t, úgy szórnám fel egybe all-inbe naponta 1,50-es oddsokra, mint a sicc, hisz úgysem az én pénzem. Na ez a játék nem erről fog szólni. Profikat keresünk. Egy játékos ki is eshet, erre is van már szabály.

EGY BIZTOS, SENKI NEM VESZTHET PÉNZT, A BANKOT MI ÁLLJUK ÉS MINDENKINEK KIFIZETJÜK A NYEREMÉNYT AKIK VÉGIGVISZI A JÁTÉKOT (nyílván csak a 20.000ft feletti összeget és egy kis bónuszt). Amennyiben valaki 20.000ft alatt zár, úgy a következő játékos számára a Tipplap csapata visszatölti az összeget 20k-ra. Ennek fejében viszont, korlátozzuk a tétet és a hibalehetőséget. Szeretnénk ebből egy hosszútávú játékot csinálni, hogy sokan megmutathassátok a tudásotokat, de a mi tárcánk is véges, így nem engedhetjük meg, hogy a játékosok fejente 5-10 ezreket veszítsenek. Akinek nagyon nem megy az nem fog tudni kinyírni 20k bankot, de, aki ügyes az viszont szép nyereményt tud majd kiszedni a szigorú szabályok mellett is. 

A játékra kizárólag emailben lehet jelentkezni!

Okt. 1. Péntektől Okt 3. vasárnapig minden délben kiteszem ezt a cikket, mindenki adott napon csak az adott napi cikkben jelentkezhet, hogy mondjuk szombat reggel 8-kor ne kelljen a pénteki cikkből kihámozni kit regisztráltam már. Ilyenokr inkább várjuk meg a szombat délben érkező cikket. 

Jelentkezési feltételek!!!: CSAK AZOK JELENTKEZZENEK AKIK KOMOLYAN TUDNAK FOGLALKOZNI MAXIMUM MÁSFÉL HÉTEN ÁT A TIPPLAPPAL, SPORTFOGADÁSSAL ÉS A VELEM VALÓ TIPP EGYEZTETÉSSEL!!! NE HOGY AZT HIGYJÉTEK, HOGY MOST MINDENKI AZONNAL EBBŐL FOG NYERÉSZKEDNI, HAMAR ELDŐL KI MENNYIRE GONDOLJA EZT KOMOLYAN! AKI NEM TELJESÍTI A FELTÉTELEKET AZ KIZÁRHATÓ A JÁTÉKBÓL! 

AZ EGYIK ALAPFELTÉTEL, HOGY KÖTELEZŐ MINDEN SZABÁLYT BETARTANI, EZEK KÖZÜL A LEGELSŐ, HOGY AKI BELEVÁG AZ KÖTELES 10 NAPON ÁT ZSINÓRBAN JÁTSZANI, HA VÉGIGMEGY! NINCS AZ HOGY MOST NEM ÉR RÁ, NINCS KEDVE STB. MERT AKKOR A VÉGTELENSÉGIG HÚZHATNÁNK EGY EMBERT. PONT EZÉRT KÉRJÜK, HOGY CSAK AZ JELENTKEZZEN AKI VALÓBAN BE TUD TARTANI MINDEN SZABÁLYT ÉS TÉNYLEG VAN RENGETEG BELEÖLNI VALÓ IDEJE AZ EGÉSZBE! AKI EZT NEM TUDJA VÁLLALNI AZ OLVASSA BÁTRAN REMEK CIKKÍRÓINK ÍRÁSAIT VAGY AZ OLVASÓK ELEMZÉSEIT, HISZ AZOKBÓL IS LEHET PROFITÁLNI. 

AZ ELSŐ LÉPÉS HOGY EBBEN A 3 NAPBAN JELENTKEZTEK EMAILBEN! KEZDÉSNEK MEGÍRJÁTOK A TIPPLAPOS FELHASZNÁLÓNEVETEKET ÉS ÍRTOK MAGATOKRÓL, A SPORTFOGADÁSSAL VALÓ VISZONYOTOKRÓL, KEDVENC FOGADÁSI OPCIÓKRÓL, KEDVENC SPORTÁGAKAT ÉS LIGÁKAT IS MEGJELÖLHETTEK. NEM KELL KÖNYVET ÍRNI, CSAK PÁR BEMUTATKOZÓ SORT, HISZ EGYBEN CIKK ÍRÓT IS KERESÜNK (DE AKIBEN NINCS ILYEN INDITTATÁS AZOKTÓL A JÖVŐBEN ATTÓL MÉG SZÍVESEN VESZÜNK ELEMZÉSEKET CIKKEKHEZ!) ELŐRE SZÓLOK NEM ÉRDEMES TRÜKKÖZNI DUPLAREGISZTRÁCIÓKKAL UGYANIS LESZ EGY SZŰRŐ ÉS EGY SORSOLÁSI RENDSZER AMIN EZEK MIND ELBUKNAK. AZÉRT SENKI NE REGISZTRÁLJON TÖBB PROFILT, HOGY KIHASZNÁLJA EZT A JÁTÉKOT, MERT NEM FOG ÖSSZEJÖNNI. 

ANNYIT ÍGÉREK, HA SIKERÜL EZT A JÁTÉKOT HOSSZÚ TÁVON FENNTARTANI, AKKOR MINDEN ÉRVÉNYES REGISZTRÁLÓ MEG FOGJA KAPNI A LEHETŐSÉGET! IGAZÁBÓL MINDEN RAJTATOK MÚLIK, MERT AMÍG ÜGYESEN JÁTSZATOK, ADDIG NEKÜNK SE MEGTERHELŐ MEGADNI A TÁMOGATÁST. ÉN IS SZERETNÉM, HOGY HOSSZAN MŰKÖDJÖN A JÁTÉK!

VISSZATÉRVE A REGISZTRÁCIÓRA, HÉTFŐN LESZ VÁRHATÓAN A SORSOLÁS ÉS A SORREND MEGHATÁROZÁSA. A TIPPLAPOS PROFILOK ALAPJÁN IGYEKSZEM IGAZSÁGOS RENDSZERT KIALAKÍTANI, AZAZ EGY ERŐSORRENDET FELÁLLÍTANI. MIVEL AZ OLDALNAK UGYEBÁR ÉRDEKE, HOGY OLVASSÁK, ÍGY RÉGEBBI ÉS ÁLLANDÓ OLVASÓINK MAGASABB KIEMELÉST FOGNAK KAPNI, MINT MONDJUK EGY FRISS REGISZTRÁCIÓ. ETTŐL MÉG A SORSOLÁSBAN FELJEBB LEHET TÖRNI AZ ÚJAKNAK IS CSAK A TÖBBIEKNEK LESZ EGY KIS ELŐNYE (MÁR KI VAN DOLGOZVA A RENDSZER). REMÉLEM EZÉRT NEM HARAGSZIK MEG SENKI, VALLJUK BE EZ AZÉRT IGAZSÁGOS. EGYRÉSZT RÉGEBBI OLVASÓINKAT MÁR JOBBAN ISMERJÜK HOGY ÁLLNAK A SPORTFOGADÁSSAL, MÁSRÉSZT NEKIK EZ EGY AJÁNDÉK AMIÉRT RÉGÓTA KÖVETNEK MINKET. AKIK MOST ÚJAK, EGYSZER MAJD BELŐLÜK IS LEHET KIEMELT ÉS MÉGEGYSZER ÍROM A SORSOLÁSON MÉG LEHET ELŐZNI IS AKÁR! 

A SORSOLÁS UTÁN KIHÍRDETEM AZ EREDMÉNYT, EGYEZTETEK AZ ELSŐ EMBERREL, DE MINDIG JELZEK ANNAK IS, AKINEK KÉSZEN KELL ÁLLNIA. AMINT VALAKI VÉGIGMEGY A 10 NAPON JÖN A KÖVETKEZŐ EMBER (VAGY HA KIESIK).

ISMÉTLEM ÖNMAGAM, ÉS EZT MINDENKI TARTSA ÉSZBEN A SZABÁLYOK BE NEM TARTÁSA KIZÁRÁSSAL JÁR, ILYEN ESETBEN NINCS REKLAMÁCIÓ A NYEREMÉNYÉRT!!! VESZTENI NEM LEHET, ENNÉL NAGYOBB AJÁNDÉKOT NEM ADHATUNK, KÉRLEK NE ÉLJETEK VISSZA VELE!

 

AZ EGÉSZ LEBONYOLÍTÁSA ÚGY LESZ, HOGY A SAJÁT TIPPMIXPRO PROFILOMBAN FOGOM JÁTSZANI A TIPPEKET, AMIT A JÁTÉKOSTÓL KAPOK! ÍGY TUDJUK MEGOLDANI A VISSZATÖLTÉSEKET ÉS KIKERÜLNI AZ ESETLEGES CSALÁST! A CIKKBEN MINDIG KÉPES BIZONYÍTÉKKAL MUTATOM BE AZ AKTUÁLIS HELYZETET. RÉGÓTA NEM HASZNÁLOM A TIPPMIXPROT, ÍGY A PÉNZÜGYI HELYZET TISZTÁN LÁTHATÓ LESZ, MERT CSAK ERRE A JÁTÉKRA FOGOM HASZNÁLNI A RÉGI REGISZTRÁCIÓM! NE FÉLJEN SENKI A NYEREMÉNYÉT MINDENKI MEGKAPJA AKI JOGOSULT RÁ. A JÁTÉKOSOKNAK LEHET ELŐRE TERVEZNI SZELVÉNYEKET DE NAPRÓL NAPRA ÜZENVE VAN TERVEZVE A JÁTÉK. ÉN 100%-BAN AZON LESZEK, HOGY FIGYELJEM AZ ÜZENETEKET, A JÁTÉKOSOKNAK MEG UGYE ALAPSZABÁLY A 10 NAPOS FIGYELEM!

A NAPI CIKK CSAK AZ ADOTT JÁTÉKOS ADOTT SZELVÉNYÉRŐL ÉS ÁLLÁSÁRÓL SZÓL. A MEGJELÖLT MECCSEKRŐL LEHET BESZÉLGETNI, MINDEN MÁS TÖRÖLVE LESZ!

 

JÁTÉKSZABÁLYOK:  ADUNK 20K BANKOT, VAN 10 NAPOD MEGMUTATNI MIT TUDSZ. AMENNYIBEN TÚLÉLED A 10 NAPOT NYERTÉL ÉS , A NYEREMÉNYEDET KIFIZETJÜK! AZ ODDSOK, TÉT, MECCSSZÁM MIND MEG LESZ SZABVA PONTOSABBAN KERETEK KÖZÉ SZORÍTVA. AZ BIZTOS MÁR, HOGY AKI JÁTSZIK ANNAK KÖTELESSÉGE ZSINÓRBAN 10 NAPIG JÁTSZANIA! A KIESÉS PONTOS SZABÁLYÁT MÉG TERVEZZÜK, DE ARRÓL FOG NAGYJÁBÓL SZÓLNI, HOGY A 10 NAP ALATT NE LEGYÉL MINUSZBAN NAPOKON ÁT VAGY NE BUKJ SZELVÉNYT TÖBB NAPON ÁT, DE PRÓBÁLUNK REÁLIS CÉLOKAT KITŰZNI. 

A JÁTÉKOT BARNAMEDVE TALÁLTA KI, DE EGYELŐRE A RÉSZLETEK KIDOLGOZÁS ALATT VANNAK. EZ EGY KOMOY JÁTÉK, EGY ILYEN  KTALÁLÁSÁBAN Ő SOKKAL PROFIBB NÁLAM ÉS ELSŐRE NEM JÖTT ÁT TELJESEN AMIT Ő KITALÁLT. HÉT ELEJÉN PATTANT KI AZ ÖTLET, ÍGY MÉG NINCS MINDEN PONTOSÍTVA, DE A KEZDETIG MINDENT FIXÁLUNK. A LÉNYEGET LEÍRTAM MÁR CSAK A PONTOS ADATOK KELLENEK. AMINT EZ MEGVAN INDUL MAJD A JÁTÉK! 

 

AZ ALAPKÖVET LERAKTUK, DE A SZABÁLYVÁLTOZTATÁS JOGÁT FENNTARTJUK! SZERETNÉNK IZGALMAS JÁTÉKOT HOZNI, AMIBŐL SZÉP PROFITOT LEHET TERMELNETEK ÉS ŐSZINTÉN KIDERÜL KI A PROFI SPORTFOGADÓ (EZ EGY REJTETT UTALÁS ARRA HOGY NEM A SZERENCSE FAKTORT ÉS A 4-5-ÖS ODDSOKAT BEMÁKOLÓKAT KERESSÜK, MÉGHA AZ IS VEZETHET EREDMÉNYE, ÉS NEM A PROFI 1,10-ES JÁTÉKOSOKAT. AKI ÜGYESEN JÁTSZIK AZ ÉRTÉKES PLUSSZAL TUD KISZÁLLNI SZERINTEM)

 

VÁROM A JELENTKEZŐKET AZ ALÁBBI EMAIL CÍMRE:

 

oktoberjatek@gmail.com

(ez a cím a játékoknak lett létrehozva, innentől majd ezt fogom megadni mindig)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
zrobo 2021-10-01 20:18:37
Helló! Hát sok konkrét dolgot még nem olvastam ki a játékról. Csak azt hogy ne 4-5 odds legyen, mint szerencse faktorra alapozva. Vagy 1,1 es tipp.
Én duplákkal operálók általában.
Nem mindegy mikor kell megfogadni, mivel meccs kezdetéig változnak sokszor az esélyek.
Hány tippet kell leadni naponta 1-5-10 et.
Milyen sportban, az mindegy vagy nem.
Én szinte egy szakos fogadó vagyok, nyilván ezt leszűrte már mindenki, aki kattintott már a profilomra.
Jön egy nívós Indián (USA) torna, nyilván ott azt várom magamtól hogy nyereséges leszek. Más sportban kötve hiszem.
Azt is olvastam, hogy még nincs kiforrva a játékszabályok, persze attól függetlenül lehet jelentkezni, de mire????
Szerintem nektek se mindegy hogy brahiból vagy komolyan veszi valaki.
tibcsi68 2021-10-01 17:00:20
Sean itt neked lesz a legnehezebb dolgot, nem a játékosoknak.
seantaylor21 2021-10-01 17:02:30
;)
seantaylor21 2021-10-01 17:17:04
Mindent az olvasókért es a csapatért :)
surda64 2021-10-01 12:30:34
Bravó!!!....Szép elképzelés.....Nagy Dobás!!!!
Barnamedve 2021-10-01 12:16:32
A játékban Seannak ugyanakkora érdemei és munkája (sőt ez nagyobb sokkal) van, mint nekem. Köszönöm a segítséget és én is remélem, hogy működőképes játék lesz.

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 26. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 26. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 25. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 25. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 24. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 24. forduló