2021.10. 05.

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Sorrend és szabályzat a leírásban! Olvassatok el mindent részletesen!

21 felhasználó nevezett a meghírdetett játékra. A sorsolásban külön csoportokra vettem a csapatot és a kiemelési sorrend után mindenki kapott egy teljesen véletlenszerű pontszámot az 1-21-es tartományból. 

Íme a sorrend: Bár elsőre hihetetlennek hangzik, de manipulálás nélkül végzett két Újpest szurkoló az élen (én is lila-fehér vagyok, de Isten látja lelkemet, ez tényleg véletlen volt). A másik érdekes tény, Szabó Sándor volt a 21. "kiemelt" és a gép által kapott sorszáma is a legkevesebb volt. Aggodalomra nincs ok, mindenki sorra kerül.

 

AZ ELSŐ JÓ HÍR: SZERETNÉK TÖBB VONALAT BEVEZETNI, HOGY MINDENKI GYORSABBAN SORRA KERÜLJÖN, SOKAN NEVEZTETEK, NEM AKAROM A VÉGTELENSÉGIG NYÚJTANI.

 

FOLYIK AZ EGYEZTETÉS AZ ELSŐ PÁROSSAL, LEGKÉSŐBB PÉNTEKEN RAJTOLUNK!

 

1. Surda64

2. Tibcsi68

3. Gavrus

4. Betwinner

5. Gerak

6. Perez88

7. Bill

8. Papaas

9. Prigioni

10. Pckontar

11. Ac Milan

12. Johnny840

13. Jani bá

14. Dániel Fehér

15. Varangianway

16. Threezus

17. Viktor Lakatos

18. Matthewryz

19. Zwan77

20. Oliveijraa99

21. Szabó Sándor

 

 

Szabályzat: A játékosok a leírt sorrendben játszanak egymás után. Ha egy játékos nyer (10 napot túlél) vagy kiesik (4 bukott tipp), jön a következő. Több vonalat indítunk egyszerre (kezdetnek 2 de lehet menet közben több), hogy minél előbb játékba kerüljön mindenki!

A játék: Tegyük fel Surda64 kezd. Kap 20.000ft-bankot. 10 napot kell túlélni, de 10 napon át köteles vagy zsinórban játszani, hogy egy emer ne 20 napig húzodjon, ezért kértük, hogy a legkomoyabbak vágjanak csak bele (azért próbálok majd engedékeny lenni). Minden napra 1 szelvényt tehet, 1 szelvényen 1 vagy 2 vagy 3 meccs lehet. Minimum odds nincs, de gondoljatok bele, hogy ilyen összeggel single 1,10-nek nincs sok értelme (de aki single 1,50 helyett 3db 1,15-t tesz az teljesen oké). A maximum odds egy meccsre 3,50 (foci x pl belefér egy ügyes fogadónál is). Egy szelvény maximum oddsa 8,00 (2x2x2- ez már nagyon a plafon, de vannak azok az opciók, ahol egy jó fogadónál is belefér szerencse nélkül). 

A lényeg, hogy végigcsináld a 10 napot! Kiesni úgy lehet, hogy 4 napot buksz!!! A KAPOTT EMAILEKHEZ KÉPEST ITT A LEGNAGYOBB AZ ELTÉRÉS, EZ A VÁLTOZTATÁS FOGJA MEGADNI A NEHEZÉT A JÁTÉKNAK, UGYANIS HA AZ EREDETI TERV LENNE (3 BUKÁS ZSINÓRBAN) AZT KI LEHETNE JÁTSZANI EGY KÖZBEVETETT 1,01-EL. 60%-ON AZÉRT ILLIK LENNI EGY KÖZÉPSZERŰ FOGADÓNAK, DE MI A LEGJOBBAKAT KERESSÜK ÍGY A CÉL A 70%. ELLENÉRTÉKNEK FELAJÁNLOTTUNK, 5K BÓNUSZT, ANNAK AKI VÉGIGMEGY A 10 napon ÉS POZITÍV BANKKAL ZÁR ( MÁR A 20001FT IS ANNAK MINŐSÜL DE EZT AZÉRT KELLETT BEHOZNI MERT NEM ADTUNK MINIMUM ODDSOT). Aki a 10. nap után állva marad annak kifizetjük a 20.000ft feletti összeget + 5K bónuszt. Ne úgy értelmezze senki, hogy a 20k bankot is zsebreteszi. Viszont mindenki úgy játszon, mintha a sajátja lenne a pénz, úgy lesz igazán komoly az egész. MOST KOMOLY SPORTFOGADÓKAT KERESÜNK, AKIK A JÁTÉKKAL BIZONYÍTHATJÁK, HOGY MEGÉRI TŐLÜK TIPPEKET KÉRNI. EMELLETT VONZÓ LEHET AZ AJÁNDÉK JÁTÉKUNK, AMIVEL MOST PÉNZT KERESHETTEK. AKIT ÉRDEKEL, TIPPLAP SZERZŐI LEHETŐSÉG IS ELÉRHETŐ, HA A JÁTÉKBAN MEGVILLANTJÁTOK A TUDÁSOTOKAT EGY-EGY TERÜLETEN!

Visszatérve a játékra! A tét is fontos szerepet játszik. Minden tipp tétje, a napi indító bank 10%-a, mindaddig, amíg nem jön az első bukott tipp. Onnantól kezdve a napi indítóbank 5%-a. Alapból 5%-ra terveztünk, de megtoldottuk egy kis bónusszal a szebb nyeremények érdekében, viszont, hogy hosszan fent tudjuk tartani ezt a játékot, így vezettem be a bukás utáni csökkentést. A Tipplap adja a bankot, de a Tipplap tárcája is véges ;) bár, ha ügyesek lesztek akkor végtelen. MINDEN SZELVÉNY TÉTJE FIX, NINCS VARIÁLÁS (10% ÉS 5%).

20k a bank, az első tét így 2k értelemszerűen, ezzel már lehet dolgozni azért. AZT MÉGEGYSZER JELZEM AMI NEM VOLT BENT AZ EMAILBEN HOGY POZITÍV PÉNZÜGYI HELYZETTEL KELL ZÁRNJ A JÁTÉKOT A NYEREMÉNYHEZ ÉS A BÓNUSZHOZ. GONDOLJUNK BELE, AKI 7-3-AS MUTATÓ MELLET IS NEGATÍV BANKKAL ZÁRT AZ IGAZÁBÓL NEM NYERT, ÍGY MAGÁBAN MEG 5000FT BÓNUSZ AZÉRT LUXUS MERT AKKOR BÁRKI BEDOBHAT 7DB 1.01 ODDSOT ÉS NYERT 5000FTOT. AZ 1.10-ES TAKTIKÁT ÉN NAGYON SZERETEM ÉS NAGY TÉTRE AZZAL IS LEHET ÉRTÉKES EGY SPORTFOGADÓ, DE HA EZT A JÁTÉKOT NEM TUDJA VELE POZITÍV MÉRLEGGEL ZÁRNI AKKOR VALÓJÁBAN Ő SE TERMEL NYERESÉGET ÍGY AZ 5K BÓNUSZ AZÉRT NEM JÁR. REMÉLEM NEM VAGYOK TÚL SZIGORÚ EZZEL, AZÉRT VALLJUK BE ÍGY IGAZSÁGOS, TÉNYLEG A LEGJOBBAKAT KERESSÜK AHHOZ AZÉRT KELL A 70% MUTATÓ, MERT 60%-ON EGY ÁTLAGOS FOGADÓ IS LEHET FŐLEG KÖTETLEN ODDSOKKAL. 7-3-AS MUTATÓ MINIMUM KELL, AZZAL MEG ILLIK ELÉRNI POZITÍV BANKOT ÍGY EZ AZ 5K BÓNUSZT SZERINTEM MINDENKI MEGSZERZI AKI VÉGIGMEGY A 10 NAPON. AKI BUKIK 4 TIPPET DE PLUSSZOS A BANKJA AZ MEGKAPJA A NYEREMÉNYT DE NEM KAPJA MEG AZ 5K BÓNUSZT

 

Mégegyszer írom, most nem a szerencsefaktort keressük, hanem a komoly és ügyes  sportfogadókat. Egy kis zsebpénzt össze lehet most szedni az ajándékbankkal és, aki jól teljesít az majd később is kamatoztathatja az itt szerzett tapasztalatokat.

 

A játékban senki nem veszít!!!! Aki minusszal zár attól sem hajtjuk be a pénzt, a Tipplap visszatölti az összeget a következő játékosnak 20k bankra.

 

A játék menete. Az éppen következő játékossal emailben felveszem a kapcsolatot és ott küldheti el a következő napi tippjét. A játék a saját Tippmixpro felhasználónevem alatt fog zajlani, én fényképpel bizonyítom, hogy a fogadás megtörtént. Ezzel együtt a Tipplapon cikksorozatban is láthatjátok az éppen játszó játékosok állását, tippjeit. A rovatban lehet kérdezni bátran a tippről, de a kommentek közé tippet ne írkáljon más, mert törölve lesz. Az éppen játszó játékos a topicban is jelezhet következő napi szelvényt, de emailben is elérhető leszek. Igyekszem nagyon rugalmas lenni, a lényeg, hogy mindent emberi módon megbeszéljünk, mindent megoldunk ;) Nem feltételezek csalást senkiről, de így lesz a legpraktikusabb a játék lebonyolítása. A képeket küldöm, az aktuális állás a Tipplapon is látható lesz, a jogos nyereményt mindenki megkapja.

 

Mindig jelzek ki jön és kinek kell felkészülni, senki nem fog kimaradni, mind a 21 ember játszani fog. Szeretnék több vonalat indítani, hogy ne kelljen a végtelenségig várni a hátul lévőknek, erről is lesz mindig info.

 

AMI KIMARADT AZ EMAILBŐL, A TIPPEKET CÉLSZERŰ LÉNYEGRETÖRŐ MAGYARÁZATAL ELLÁTNI, HOGY TÖKÉLETES KÉPET KAPJUNK A TIPPADÓRÓL! NEM KELL KÖNYVET ÍRNI, SŐT VAN AMIKOR AZ AZ INDOK, HOGY "A BÉLÁTÓL HALLOTTAM A BUSZON", CSAK MAGYARÁZZUK MEG, MIÉRT EZT A TIPPET VÁLASZTOTTUK, HISZ MOST VALÓS PÉNZBEN JÁTSZUNK! 

 

TORNAGYŐZTES ÉS EHHEZ HASONLÓ TIPPEK NEM JÁTSZANAK, MINDIG FIX MECCSRE FOGADJATOK!

 

Pénteken rajtolunk Surda64 és Tibcsi68 játékosokkal!!! 

Senki nem marad ki, mert, emailben fogom keresni a versenyzőket!!!

 

Sok sikert srácok! Akinek kérdése van írjon itt vagy emailben!

 

Az biztos, hogy van mit finomítani a szabályokon, életem első ilyen komoly versenyszervezése, ahol ennyi mindennel számolni kell és megmondom őszintén nem az én szakterületem. Remélem nem lett értelmetlen a szabályzat. Ez most így sikerült, építő jellegű kritikát elfogadok, ami segíthet a jövőben sokkal jobbá tenni ezt a játékot, mert szeretnék hosszú távra tervezni ezen a vonalon is. LÁTOM NAGY AZ IJEDELEM A TIPPEK HATÁRIDEJÉVEL LEADÁSÁVAL, RELAX SRÁCOK EZEN TUDUNK ENYHÍTENI , PRÓBÁLOK RUGALMAS LENNI E TÉREN , CSAK NEHOGY BELEFUSSUNK ABBA HOGY NEM VAGYOK VALAMIÉRT NETKÖZELBEN ÉS LEMARADTOK, AZT IS LEHET PÓTOLNI, DE LEHET FÁJNI FOG NEKTEK EGY ELSZALASZTOTT JÓ TIPP. MEGOLDUNK MINDENT ;) ;)

HAJRÁ!

 

ui: Az egész játékért hálás köszönetet mondhatunk Barnamedvének!!!

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
medzsr 2021-10-05 15:53:14
Sok sikert mindenkinek!
Kíváncsian várom a tippeket!
Kb. mennyi átfutási idővel terveztétek a játékot és lesz köv. verseny?
surda64 2021-10-05 17:48:50
Hiányoltalak Téged!!
prigioni 2021-10-05 16:06:36
Te miért nem jöttél medzsr?
medzsr 2021-10-05 16:42:01
Nincs nagyon időm cikkeket írni, de megnézem hogy is gondolták a szervezők! Beugrónak jelentkezek majd, ha szükszég lesz rá;)
seantaylor21 2021-10-05 15:56:29
Megnézzük hogy sikerül elsőre aztán tervezünk még.

Szeretném több sávon indítani a játékot és ahogy valaki a vége felé ér úgy újabb embert bedobnin a mélyvízbe. Ez még tervezés alatt de én nem szeretném végtelenségig húzni ;)
seantaylor21 2021-10-05 13:39:53
Ami még kimaradt a sportág bármi lehet, viszont a választást a tippmix, tippmixprobol kell kiválasztani mert ott lesz megjátszva!!!
surda64 2021-10-05 13:35:52
Mindenki lássa akit érdekel.....
Lenne 1 Kérdésem Feléd!....Szögletek...lapok is mehetnek?
seantaylor21 2021-10-05 13:39:10
Ha ebben látod a sikert és ez a területed miért ne :)
Matt től már tanultam hogy itt is lehet profinak lenni
surda64 2021-10-05 13:51:59
Most már Nézőkkel egyre jobb!!!
prigioni 2021-10-05 13:38:50
Szerintem bármi, így nyugodtan.
seantaylor21 2021-10-05 12:16:01
Remélem nem lesz káosz az egész, mindenkivel folyamatosan egyeztetek . Életem első ilyen komoly játék szervezése lehet nem a legjobbak a szabályok de majd csak kitanulom a mesterséget főleg ha segítetek építő jellegű kritikával!
Gavrus 2021-10-05 13:43:16
hangosan gondolkodni,elmélkedni lehet:-)),remélem ez nincs tiltva.-))..mivel szombat előtt nem kapok lehetőséget amúgysem,magamban körvonalaztatom a taktikámat:nálam ami sikieres volt mindig az a saját munkám(és nem másoktól lopott tipp),és abban is a nagyobb oddsok elcsípése...minimum 2-es oddstól a csillagos egekig,igen ám.....,de így 10-ből 4 hibapontom lenne,hiába +-al zárnék,kiesnék a játékból,
a másik véglet szintén nem az én asztalom biztonságos 1,1-1,2-es oddsokkal végigvinni a 10 napot max 3 hibaponttal,ez úgy gondolom így teljesíthető lenne,de hol marad a játékélvezetem?hol marad a saját munkám gyümölcse...ez örömtelen lenne,elvetem..
marad a kettő közötti játékmód,de sajnos az óvatosságra billen a mérleg nyelve,hiszen nem hibázhatok 4 szer,
amennyiben nem lenne a szigorú megkötés,csak a zsinórban 3 bukott tipp utáni leves,simán rámennék a magam játékmódszerére,de így attól tartok muszáj,kénytelen vagyok óvatosra vennem,a 3 meccset már soknak tartom 1 szelvényen,hiába lesz 20 gondolatom és meccsem,amiből válogathatok,a profi fogadóknál már maga a 2 meccs is sok,ők kizárólag 1 meccsben gondolkodnak..

végezetül:figyelembe kell vennem,h ez Játék és az marad,öngyilkosnak nem szabadna lennie senkinek,ha kiesik,egy jót játszott...
és amiben -zárszóként-a legbiztosabb vagyok:lesznek a mostani 10 napos kínálatban(-nuku rangos bajnokságok fociban,Vb-selejtezők,barimeccsek,ifjúsági meccsek)olyan meccsek,bombameglepik,ahol az 1,02-es odds is elmegy simán,akkor meg utólag bosszankodna az emberfia-lánya,h miért nem saját játékát hozta inkább,ha úgyis bukás a vége:-))
jacksly 2021-10-05 16:05:53
Ez a mostani nuku rangos bajnokságok fociban, és az 1,02-es odds is elmegy annyira igaz, hogy épp most fejeződött be 2 meccs, aminél pont így volt.... :-(
Egyik meccs: Thai bajnokság, Police Tero - Chonburi.
Chonburi 2. a tabellán, ez eddigi 5 meccsen lőttek 16 gólt, azaz több, mint 3-at meccsenként!
Police Tero tök utolsó, az eddigi 5 meccsükön lőttek 5 gólt, azaz meccsenként 1-et.
Eddigi meccsek egymás ellen: Police Tero 0 győzelem, 3 döntetlen, 14 vereség! Még sosem tudtak nyerni a Chonburi ellen az eddigi 17 meccsből, és ugye döntetlen is csak 3-szor volt. Erre most nyertek 2:0-ra. 3,4-es odds nyert, a Chonburi 1:0-ás hendikep: 1,2-es odds, hogy ha esetleg döntetlen lenne megint, nem Chonburi győzelem... persze elment. :-(

A másik meccs: Kína 2. osztály, Chengdu Rongcheng - Heilongjiang Ice City
Chengdu Rongcheng az eddigi 25 fordulóban 59 gólt lőttek, azaz több, mint 2 gólt meccsenként.
Heilongjiang Ice City az eddigi 25 fordulóban 34 gólt kapott, azaz majdnem 1,5 gólt meccsenként.
inden adott volt tehát ahhoz, hogy a "vendégcsapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést": Nem 1,08-as oddson tuti jöjjön. Nos, a végeredmény 0:2 lett, a második ráadásul öngól, szóval biztosra mentek, 4,75-ös odds nyert, az 1,08-as odds bukott....
:-(
surda64 2021-10-05 17:53:39
1.45 alatt nem szabad nagyon játszani....
Gavrus 2021-10-05 13:09:29
szimpatikus,izgalmas játéknak ígérkező esemény elé nézünk,egyetlen szépséghibám(de ez maradjon az én gondom),h hosszú évek sportfogadói múltamban és jelenemben mindig naprakészen fogadtam,választottam ki a napi eseményeket,olvastam az esetleges sérülésekről,hiányzókról vagy éppen a meccs napján vettem számításba,h hogyan esnek-növekednek az oddsok az adott meccsre,hányan fogadtak rá,az első próbálkozásom kudarcra vezetett egy másik itteni játéknál,ahol szintén előző nap kellett leadni a másnapi tippet,csúnyán árnyékra vetődtem és másnap már nem tettem volna azt,amire aznap rábólintottam.-)),sportfogadásom sikeressége mindig aznapi meccsekkel történt,De!..mivel a szabályok mindenkire érvényesek,sajnos kénytelen vagyok ennek alávetni magamat,pedig fontolgattam,h kérelmezem,h az aznapi mondjuk 5,6 óra magasságában kezdődő meccsekre max.délig még le lehessen adni a tippet.-)...még pontosabban..kb 3,4 órával a meccs kezdete előtt még lehessen tippelni az adott eseményre..,,de gondolom a játék szervezése és lebonyolítása ezt már nem teszi lehetővé,ha így van,akkor alávetem magam a követelményeknek:-))
prigioni 2021-10-05 13:43:28
Dunsztom nincs mikor kerülök majd sorra, de ez az időpontos dolog nekem is számít majd. Én például szeretem az ausztrál kisebb ligákat játszani, amik hajnal 6-tól 13-ig kezdődnek legtöbbször. Ha így van, akkor én majd előző nap elküldeném a tippeket, hogy ne maradjak le róla+ne essen be túlságosan az odds.
seantaylor21 2021-10-05 13:50:41
Megoldunk mindent , nfl napon még élőbe is megteszem neked a hajnalit :D :D
surda64 2021-10-05 13:50:15
Ez jó Gondolat!!!
surda64 2021-10-05 13:24:15
Előtte nap már láthatod a hiányzókat/kérdéseseket....nem örülök az előtte napi fogadásnak...ez van szabályban...
Gavrus 2021-10-05 13:49:25
a hiányzókat igen,de az csak 1 támpont,pont azokat a meccseket szoktam kizárni a fogadásból vagy ellentétesen meglepibe rakni,amire a legtöbben fogadnak világszerte,mert azokat bundázzák meg,ezt meg kizáróan a meccs napján tudod lemérni,előtte való nap még nem:-))
surda64 2021-10-05 14:00:01
Átfutom Őket....azt kiszürni nehéz!....persze vannak bajnokságok amit lehet!!!!-:))))))
seantaylor21 2021-10-05 13:19:23
Tudunk egyezkezdni ezen mert igyekszem nagyon rugalmas lenni csak nehogy visszaüssön hogy ez miatt valaki lemarad meccsről. Simán beleférhet az aznap délig leadott tipp egy délutáni meccsre csak akkor majd a rovatba is késöbb viszem fel bár ez nem gond. Biztosan megegyezünk hogy mindenkinek jó legyen. Ezt majd aki éppen játszik leegyeztetjük, nem vérre megy a játék. Csak az alaptervet fel kellett valahogy vázolni ;)
gerak 2021-10-05 12:10:41
Sok sikert Mindenkinek!

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló