2021.11. 09.

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Olvass és játsz! Együtt a siker útján!

Sok sikert!

Lakatos Viktor sajnos negatív mérleggel kiesett, Zwan77 majd visszatér(egyeztettem és megértettem a távollétét, a vasárnapi meccsdömping alatt is távol volt így nem kerül taktikai előnybe), addig Oliveijraa99 a pályán. 

 

Zwan77

0-2

17100ft bank

855ft tét 5%

 

Oliveijraa99

0-3

16245ft bank

812ft tét 5%

 

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2021-11-09 15:38:00
Oliveijraa99
812ft

Alcaraz - Rune Hazai 1.32
Philadelphia - Milwaukee 1x2 218.5 Vendég és kevesebb 2.59

Ezzel a merész kombival próbálok meg versenyben maradni és javítani az egyenlegemet.
Alcarazt a tuti kategóriába sorolom mára, nagyon nagy tehetség és nem fogyott el az ereje év végére sem.
Az NBA mérkőzést a hiányzók miatt gondolom érdekesnek. Joel Embid a 76ers sztárja Health & Safety protocoll miatt kihagyni kényszerül a mérkőzést. Nélküle a hazai csapat a 100 pontot is nehezen tudja elérni, ráadáson pihenőnap nélkül érkeznek egy new yorki vereséget követően
seantaylor21 2021-11-09 09:32:44
Abdul Ramíz ma kezd!
2000ft-8935ft

Ezt szánom a játék számomra 1. napjára:

Először is szeretném megköszönni, hogy lehetőséget kaptam, ebben a valóban csak kívülről könnyűnek tűnő játékban. Mivel nem vagyok profi fogadó, így single tipp helyett egy 2 meccses szelvénnyel kezdem a "pályafutásomat". :)

Nagyon ködös a keddi kínálat, ennek megfelelően Nagy-Britannia felé vettem az irányt.

Barrow - Leicester City U21: Ázsiai gólok 3 felett -- (1.78)

Ennél a tippnél azt a lehetőséget próbáltam kihasználni, hogy a csapatok teljesen máshogy teljesítenek a kupában, mint a bajnokságban, pláne ha Anglia 3. legnépszerűbb kupasorozatáról van szó. Mind a Barrow, mind a kis Leicester az építkezésre, új játékosok kipróbálására használta az EFL Trophy-t, aminek ugyan kiesés lett az eredménye, de legalább játszottak eddig 2 viszonylag gólzáporos meccset. A hazaiak találkozói egyaránt 4 találatot hoztak a rendes játékidőben, míg a fiatal "Rókák" jóval könyebben, 4:1-es és 5:0-ás találkozókon maradtak alul. Ez az utolsó megmérettetés tehát a csoportban, ami ráadásul tét nélküli, ezért sem hinném, hogy most veszik elő az eddig sem nagyon látott fegyelmezett védekezést a felek.


Druids - Flint Town: 3,5 gól felett -- (2.51)

A "Druidák" igazi pofozógépek a walesi szuperligában: 12 kanyar alatt mindössze egyetlen pontot gyűjtöttek és 38 dugót nyeltek be. Ezzel szemben a Flint a TNS mögött, az előkelő 2. helyet foglalja el a tabellán. Emelett jó formában is vanak a vendégek, mivel előző 5 bajnokijukból 4-et sikerrel vettek, valamint a TNS-től is pontot raboltak (1:1). Először a hazaiak teljesítménye miatt vettem a gólok felé az irányt, azonban láttam, hogy a Flint meccsein esik a 2. legtöbb gól a bajnokságban (3.4), a hazaiak meg természetesen elsők e tekintetben (3.6). Amolyan ráadásként szívsen megemlíteném a két egymás elleni találkozót, főleg hogy ebben az esztendőben már volt belőlük 3. Nem meglepő módon minden egyes idei megmérettetés Flint-sikkerrel zárult (5:0, 6:0, 4:0), és úgy vélem ha ma a vendégek ismételten legalább egy közepesen korrekt futballt tesznek le az asztalra, akkor nem lehet gond a 4 góllal, de mindemellett persze a Druids találatát sem zárom ki.

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló