2020.03. 18.

Sportfogadás járványidőszak alatt!

Sportfogadás járványidőszak alatt!

Sajnos az utóbbi pár hétben ránk is, ahogy az egész világon is, berobbant a koronavírus-járvány. Magáról a fertőzésről nem szeretnék semmit sem szólni, hiszen minden ezzel van tele. Viszont az, hogyan hat ez a sportfogadást kedvelő és űző emberekre, érdekes lehet. Természetesen a magam nevében beszélek elsősorban és nagyon kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!

  • Azt már bizonyára mindannyian észrevettétek, bármilyen dologról is van szó, amilyen a ti véleményetek az adott témáról, nagyon sok hasonló embertársunk lesz, akivel közös nevezőn vagyunk. Én a sportfogadást elsősorban kedvtelésből csinálom. Egyszerűen szeretek ezzel bíbelődni, szeretek jó szorzókra vadászni és nagy örömet szerez ha sikerül. A nyeremény már csak hab a tortán! Olyan ez, mint a vadászat öröme. Tudom, hogy vannak olyan sportfogadók, akik nagyban csinálják ezt és komolyan nyereségesek. Minden tiszteletem az övék és nagyon kíváncsi lennék arra is, hogy ők hogyan élik meg ezt a vészterhes időszakot.
  • Mivel a járvány miatt jelentősen csökkent a sportesemények száma, 55 UEFA tagállamból 50-ben szünetel a labdarúgóélet, csak hogy egy példát említsek, azzal kell főznünk ami van, ami maradt. Két főbb típus létezik. Van aki szüneteltet, hiszen nem érdemes kockáztatni pénzt olyan meccseken, amelyeket nem ismerünk, és vannak olyanok, magam is, akik kihívásként élik meg a most átélt napokat. Akik vadásznak a kis eseményszámban és keresik a legjobbat és örömmel tölt el, ha sikerül fogni! Természetesen a tét nagysága csökkent, de a játék nem szűnik meg! 
  • Azt gondolom, sajnos, hogy a járvány még csak most fog bedurvulni, várhatóan bevezetik majd a lakhelyelhagyási tilalmat is, erősen korlátozva az utcán tartózkodást. Én a magam részéről amíg csak van meccs, keresem kutatom a lehetőségeket és meg is fogadom őket, nyilván ésszel korlátozva a tétet. A játék öröm, a fogadás pedig játék. Ezt kell szem előtt tartanunk. 

Mindenkinek jó egészséget kívánok a nehéz időkre, kitartást és a lehetőségekhez képest jó időtöltést!  

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
GABIBUSZ 2020-03-18 10:02:16
Az biztos,hogy borzasztóan kevés meccsre és azon belüli lehetőségre lehet tippelni ráadásul ismeretlen terepen! Viszont tegnap asztaliteniszre fogadtam amit sohasem tettem eddig és hihetetlen módon minden esélyes hozta a meccsét akikre tettem pénzt! Mivel a szorzók is elég jók/1.55-1.65/ viszonylag sokat nyertem vele! Azt a tanulságot vontam le ebből,hogy kevesebb mérgelődéssel/elmegy a biztos 1.3 foci Bl stb/ ráadásul egyéni sporttal/feltűnőbb ha csalnak/ is lehet profitálni és ezentúl erre is odafigyelek!!

további témák a rovatból

Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 28. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! FTC-DVTK
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló
Vadonatúj szabályokkal, komoly nyereményekért zajlik a Tipplap új NB1-es nyereményjátéka! 27. forduló