2023.12. 08.

Nagy tétes rovat 12.08 Jégre téve fél 6-kor

Nagy tétes rovat 12.08 Jégre téve fél 6-kor

Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek! Emlékeztek még azokra az időkre, amikor napi szinten ment a Tipplapon, a Nagy Tétes rovat? Megpróbálom újra feltámasztani ezt a cikksorozatot, bár nem minden napon fog érkezni. Csak olyan tippet hozok, amit nagyon erősnek érzek, keresgetés nélkül. Single ajánlat mindenképp, ami önmagában megér nagyobb összeget. Félreértés ne essék, a nagy tét nem azt jelenti, hogy mindenki szórja rá az összes vagyonát, mindenki igazítsa saját tárcájához és fogadási szokásaihoz. Csak egy egyszerű példával bemutatva, aki 1000 ft-os szelvényeket rak minden nap, annak pl. 5000ft-os single szelvényként is nagy tétesnek számít, nem azt akarom sugallni, hogy erre "százezreket" dobáljon. Ezeknek a tippeknek "zsigerből" kell jönni, nem a tippmixoldalt böngészve és még jobb, ha odds nélkül érezzük az ilyeneket.

 

Mérleg 67-27 (1,44 átlag odds)

Persze, hogy a saját sportomon akadok fenn 9 jó tipp után...

 

Ma egy hoki kombival jövök, szokásosan jól fizető cseh 3,5 overrel, mellé megy egy finn jégkorong 3,5 over is. Remélem nem bánom meg ezt a hirtelen összerántott kombit.

 

Ilves-Tappara: A nap rangadója az első két helyezettel, akik már leszakították a többieket. Okádják a gólokat, mellette 2,5 átlag körül kapják, igazi paprikás rangadó lesz ebből, kiállítások, tűzijáték és minden egyéb. 4 gól a megváltás.

Litvinov-Olomuc: A Litvinovnál elfogytak a gólok, így betli beti hátán. Az Olomuc szárnyal. Mindkét csapat jobb pozÍcióért küzd. Nagy favorit a hazai, de most foghatóak. Azt viszont csak gólokkal lehet.

tipp
Litvínov - Olomouc Gólszám 3,5 Több, mint 3,5 1.27
Ilves - Tappara Gólszám 3,5 Több, mint 3,5 1.20

1.52 | (10/10)

kapcsolódó meccsek

Litvínov - Olomouc

2023. 12. 08. 17:30 | Cseh bajnokság Tovább a meccshez

Ilves - Tappara

2023. 12. 08. 17:30 | Finn bajnokság Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából

Történelmi est előtt állunk, legyen bármi is a vége, ikonikus lesz ez a hetedik találkozó, ma éjjel véget ér a 2023-2024-es NHL szezon.
Történelmi est előtt állunk, legyen bármi is a vége, ikonikus lesz ez a hetedik találkozó, ma éjjel véget ér a 2023-2024-es NHL szezon.