2020.06. 07.

Stuttgarti ötlet 1,70-ért

Stuttgarti ötlet 1,70-ért

A német második vonalból játszik ma meccset az egyik feljutásra esélyes csapat, a Stuttgart. A mezőny elöl nagyon szoros, ezért a mai mérkőzésen, a tabella alsó felében helyet foglaló Osnabrück ellen kötelező a győzelem. De vajon összejön-e a siker? És, ha igen, mire érdemes fogadni?

LABDARÚGÁS, BUNDESLIGA 2. | 2020.06.07. 13:30
VFB STUTTGART - OSNABRÜCK

FORMA: Az Osnabrück vegyes eredményeket ért el az újrakezdés óta. Két döntetlen, valamint egy-egy győzelem és vereség a mérleg. Legutóbb döntetlent játszottak a Regensburg ellen, ráadásul 2-2-es gólos X-et. A Stuttgart az újrakezdés elején kicsit dadogott, előbb kikaptak a Wehentől, aztán a Kieltől is, de utána megverték a dobogós rivális Hamburgot, majd legutóbb a Dreztát is. 
ESÉLYEK: Alapvetően kijelenthető, hogy a Stuttgart sokkal minőségibb keretből gazdálkodik, mint az Osnabrück, sőt akár még az sem túlzás, hogy elsőoasztályú kerettel rendelkeznek. Bár lehet, hogy a Bundesligában ezzel a csapattal kiesnének. De itt a kettőben a mezőny éléhez tartoznak. Hamadi Al Ghaddioui remek formában van, immáron héttalálatos, Nicolas Ivan Gonzalez kilencet lőtt, az argentin csatár fog még az első osztályban is játszani, valamint az elnyűhetetlen Mario Gomez is bármikor bevethető. Mangala és Endo a középpályán remek párost alkot. A csapat elöl-hátul jól teljesít, előremutató formában vannak. Az Osnabrück kis jóindulattal is csak középszint, de mostanában 10 döntetlent játszottak, a támadásvezetéssel alapvetően nincs baj, Marcos Alvarez a 13 góljával a hátán viszi a csapatot, viszont egy kicsit több masszivitás kellene hátul és a fedezetsoran, akkor talán a döntetlenek egy részét győzelemmel sikerülne befejezni. Ez lehet a kulcsa a fejlődésnek. 
TIPP: A Stuttgart fölénye egyértelmű. A Bundesliga kettő mezőnye elöl nagyon sűrű, a továbbjutó helyekre, különösen a dobogó két alsó szintjére három csapat is versenyt fut. Ezért a mai győzelem nagyon fontos a Sváboknak, valamint a védelmi vonaluk masszivitása miatt azt gondolom, hogy ma nem lesz 4 gól a meccsen.

tipp
VfB Stuttgart - Osnabrück
1X2 + Gólszám 4,5 | Hazai és kevesebb | 1.70 | (8/10)

kapcsolódó meccs

VfB Stuttgart - Osnabrück

2020. 06. 07. 13:30 | Bundesliga 2. Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából