2024.03. 27.

Amerikai Arénák- 03.27.

Amerikai Arénák- 03.27.

Nba, Nhl tippek színtere ez, jöhetnek a legjobb USA sport tippek. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

Túl vagyunk az 60. meccseken az NHL-ben és az NBA-ben is, innéttől jön az élethalál harc, most érdemes keresgetni a jó fogadásokat.

 

Mérleg 21-8

Oktatott a Stars, pipa a nap.

 

Sabres-Senators nhl 5,5 over: A Buffalo meccseken átlagban kereken 6 gól esik, az Ottawa találkozókon mégtöbb. Felszabadultan hokizhatnak a klubok, a szezon már elúszott. Öt mérkőzés óta szerez legalább öt gólt valamelyik csapat a kanadaiak mérkőzésein, ha ennyit nem is lő valaki, de minimum 4-2-es végeredményt várok, az mindegy ki győz. Szűkös ma a kínálat, de főtippnek ez megteszi.

 

A saját vonal mellett kipróbálok egy Fibonaccis kört, kedvet kapva a tenisz rovatból. 30K bank, 1,1,2,3,5,8,13 számsor.

3%/nap, így 6 buktát még elbír a bank, de a 7.re kötelező jönnie. Győztes tipp után újraosztódik a bank. Hármas odds körül érdemes kapirgálni, lesz ebbe NHL, NBA single, kombi mikor mi.

 

28. nap 

55660ft bank (én mindig a nap előtti állását írom, ehhez kalkulálok majd nap végén)

1720ft tét

2.lépcső

1720-4080

 

Ment a lecsóba a Was tipp, mert csak hosszabításban nyertek.

A fáradtság nem akadály, ez a mai jelszó. A Lakers James nélkül óriásit fordított két hosszabításos találkozón a Bucks ellen. Lehet, hogy ólomlábakon mozognak ma, de James legalább visszatér úgy tudom. A Grizzliesnél összesen van kb. 10 játékos a rotációból, de nincs benn öt minőségi kezdő, a sérülések elintézték a Memphis szezonját. Lakers win 1,56 a kombi egyik fele.

A csomag másik eleme a GSW +8,5 a Magic ellen, 1.52 odds. Éjjel játszott a Warriors, legyűrte a Heatet, folytatódik a keleti túra. 1 W az előnyük a Rocketsel szembe, akik kilencet nyertek zsinórban, szóval nem lehet lassítani fáradtan sem. Nem olyan hullafáradtak, mint a LAL, de nem tesz jót a két napos menet, ápellálás nincs, akkor is nyerni kell. Hendivel támogatom őket, csak nem futnak bele méretes zakóba, mikor az életükért küzdenek. Eközben fél szemmel nézik az OKC-Houston találkozót, ott a hazaiak a favoritok, de ők is fáradtak. A Magic nagy hajrázásához hozzá kell tenni, elég barátságos sorsolás mellett hajtották végre, a kemény diót viszont nem nagyon tudják feltörni, remélem ma sem sikerül.

 

 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

 

tipp
Buffalo - Ottawa
Gólszám 5,5 | Több, mint 5,5 | 1.50 | (10/10)

kapcsolódó meccs

Buffalo - Ottawa

2024. 03. 28. 00:00 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából