2024.04. 05.

Amerikai Arénák- 04.05.

Amerikai Arénák- 04.05.

Nba, Nhl, MLB tippek színtere ez, jöhetnek a legjobb USA sport tippek. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

Túl vagyunk az 70. meccseken az NHL-ben és az NBA-ben is, innéttől jön az élethalál harc, most érdemes keresgetni a jó fogadásokat. ÉS KEZDŐDIK A BASEBALL SZEZON IS!

 

Mérleg 28-9

Nem kegyelmezett az Isli, jött az erős gondolat.

 

Arizona-Vegas dtv V: Nyammogva rakom ezt ma be, csak dtv-re finomítva,  olyan sablon napként kezelve. Nagy a különbség a két franchise között, mégsem lesz sima V? Benn a pakliban, éjjel eldőlt nagyjából, hogy a Blues már nem ér révbe és elúszik a playoff, így a Vegas is megnyugodhat. Kiváncsi lennék, hogy gondolkodnak, nyugodtan pihenjünk, kikaphatunk és talán beelőz minket a Kings, így az Oilers helyett a Canucksot kapjuk. Vagy bátran elfogadják, hogy idegenben kell kiharcolni majd a továbbjutást a playoffban McDavidék ellen? Ha Logan Thompsonon múlik, ezt bizony hozza a Golden Knights. Nem agyaltam túl a mai napot.

 

A saját vonal mellett kipróbálok egy Fibonaccis kört, kedvet kapva a tenisz rovatból. 30K bank, 1,1,2,3,5,8,13 számsor.

3%/nap, így 6 buktát még elbír a bank, de a 7.re kötelező jönnie. Győztes tipp után újraosztódik a bank. Hármas odds körül érdemes kapirgálni, lesz ebbe NHL, NBA single, kombi mikor mi.

 

36. nap 

67940ft bank (én mindig a nap előtti állását írom, ehhez kalkulálok majd nap végén)

4340t tét

3.lépcső

4340-12030

 

Bár a tét bátor, nem izgulok harmadik lépcsőn. A Heat elszórta az előnyét a végjátékban éjjel, ma nagyon kéne nyerni, ellenfelük az a Houston, aki szintén fáradt és lélekben a végét járja, ugyanis az esti rangadó elbukásával a GSW meglépett előlük, Máté Péter dalával- Fényév távolság. 1,67 a Heat.

Mellé megy a Ducks-Kraken nhl 1x, tervben volt az 1x2 H busás oddsért. Mindkét csapatnak mindegy már, púp a hátán a seattleieknek a maradék találkozó, nem biztos, hogy érvényesülnek az erőviszonyok, a maradék pár nézőnek szeretne örömöt okozni otthon az Anaheim. 1x 1,66.

 

MLB

5-3

Büszke vagyok az esti tippre, nem ijedtem meg az oddstól, hozta is a Pitts.

 

Tigers-Athletics: Ez sem lesz egy fényes Oakland szezon, jobb, ha az nfl csapat után költöznének a fiúk, mert már a várost nem érdekli a baseball. Egy hétig tart kb. a baseball láz és tudják, hogy kuka a szezon, pedig volt most két jó meccsük a Boston ellen, de hiába. Ma a parádés szezonkezdetet hozó Tigrisekhez látogatnak. A Detroit szép védekezésének köszönhetően hozza a meccseket, 5-1 a mérleg. Egy gond van, mikor a védők ütőt vesznek a kezükbe és a másik feladatot kell ellátni. Ez hosszú távon nem lesz életképes, a Mets kapta el őket egyedül, 2-1-es vereség volt ez, látszik, hogy a top védekezés mellett is nyögvenyelősek a sikerek. Skubal a hazai dombon, első meccsét hozta idén. Még fiatal a pitcher, ahogy a csapat fejlődik, úgy iparkodik ő is, lehet ez egy kiemelkedően jó szezonja. Mindent elmond az Athleticsről, hogy legjobb dobójuk is elég gyatra adatokkal rendelkezik, pontosan Searsről van szó, de hát mit csináljon, ha az egész banda gyenge...

Sears egy óriási pofonnak volt a rossz felén a Guardians ellen, Skubal viszont egy 1-0-as győzelemnél kapta meg a kiértékelést, jó előjel. A családban mind a négy Skubal tesó neve T-betűvel kezdődik, de Tariknál most egy W-re lenne szükség. Ez a mai bemelegítő tipp, hazai győzelem 1,37-ért, aztán, ha vége a dartsversenynek okoskodok majd estére is valamit, de kezdjünk így lájtosan.

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS A TIPPMEZŐRE VAGY ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

 

tipp
Arizona - Las Vegas
Döntetlennél a tét visszajár | Las Vegas | 1.49 | (1/10)

kapcsolódó meccs

Arizona - Las Vegas

2024. 04. 06. 04:00 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
seantaylor21 2024-04-05 21:57:14
Ez az éjjeli.
Van hova igyekezni a Philliesnek ha nem akarnak megint ugy járni mint tavaly.
A Nats csak egy egy meccseket tud eddig elcsipkedni. Corbin szekere már beragadt a sáeba lejtmenetben az egykori WS győztes dobó aki pont a 7.meccs W jét kapta.

A túloldalon Nola akinek jól kitömték a zsebét nem alaptalanul. Holtversenyben övé a leghosszabb strikeout széria a történelemben zsinórban 10 ember strikeout kiejtésével.

Az elsőt el kell hozni a vendégeknek ha jót akarnak

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.04.06. 00:45
Washington - Philadelphia
A mérkőzés győztese
Philadelphia
1.50 0 - 4
Tét 500
Nyeremény 750
seantaylor21 2024-04-05 15:55:07
Lapos ez a támadósor, nem cserélem az mgy opciót 1x2-re, pedig 1,48-at fizet az, Jójo nyuszi üzemmód.

tippszelvény

Időpont / esemény Piac / Tipp Odds  
2024.04.05. 19:10
Detroit - Oakland
A mérkőzés győztese
Detroit
1.38 5 - 4
Tét 1000
Nyeremény 1380

további tippjeink a Jégkorong világából