2023.10. 29.

Amerikai Arénák - 2023.08.29

Amerikai Arénák - 2023.08.29

NHL, NBA, MLS, MLB tippek színtere. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

NBA, NHL, WNBA, MLS, MLB ligák színtere. Jöhetnek az ötletek, gondolatok, elemzések, tippek!

 

A hajnali NBA-NHL kombi különösen tetszett saját szemmel (ezt akkor írtam, amikor még kényelmesen vezetett a Suns, talán nem változott a meccs végéig, nem akarom átjavítani a cikket :D ). Az Islanders sokszor kiszámítható, hogy mikor nyer, vagy legalább is mikor kötelező nyernie és az aktuális formájuktól függően mennyire biztos ez a várt siker. Emellett az esélytelen meccseiket is ki lehet matekozni. Nektek van ilyen csapatotok? Islanders fanként, jobban ismerem a Szigetlakókat évek óta és ez lehet ennek a kulcsa, ti kivel vagytok így, hogy nagyobb arányban tudjátok, mit fog játszani egy adott gárda.

 

Mindeközben lejött az MLB második tipp is a döntőben, nem csak hendire volt jó a Diamondbacks, legázolta a Texast (ezt 7-1-nél írom). Két nap múlva folytatás Arizonaban, 1-1 az állás.

 

Capitals-Sharks nhl

meccs győztes H

1,44

 

  • A liga leggyengébb csapata címet a Sharks birtokolja jelenleg, 8 forduló után egy pontjuk van, 8:32-es gólkülönbséggel...Történelmi mélypont. Labanc és Hertl maradt fegyverhordozónak, Simeket lerakták az AHL-be, a Burns, Pavelski, Thornton éra már a múlt, Couture októberben nem játszik sérülés miatt...
  • A Capitals is egy süllyedő dinasztia, a legnagyobb örömük, mikor Ovechkin gólt szerez és halad a történelmi rekord felé. Az elmúlt két mérkőzésen megrázták magukat, a Wild és a Devils voltak az áldozatok. Ezt a lendületet tartva kell tovább menni, a Sharks sem lehet ellenfél, ha mégis álmodoznak a fővárosban valamiről. Nem tudom elképzelni, hogy a Carlson, Ovechkin, Wilson, Kuznetsov, Strome, Oshie, Backstrom névsor beletörődik a sorsukba, hogy lejárt a Capitals ideje. Kuemper is kapcsolt egy fokozatot, ha megacélozza a védelmet, akkor van némi esély a megindulásra.
  • Otthon elkapja a Caps a Cápákat, három győzelem zsinórban pici hangulatjavítónak jó lesz Oviéknak. A San José keleti túrája ma véget ér, legkönnyebb állomásukon is győzelem nélkül maradnak, irány haza. Nem lőttek gólt két mérkőzés óta, 5.75-ért ki vállal egy nem gg-t?
tipp
Washington - San Jose
A mérkőzés győztese | Washington | 1.44 | (10/10)

kapcsolódó meccs

Washington - San Jose

2023. 10. 29. 22:00 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából