2023.11. 04.

Amerikai Arénák - Ki nyer ma?

Amerikai Arénák - Ki nyer ma?

NHL, NBA, MLS, tippek színtere. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

NBA, NHL, WNBA, MLS, MLB ligák színtere. Jöhetnek az ötletek, gondolatok, elemzések, tippek!

 

Mérleg 3-0 (1,72 átlag)

Szinte centire pontosan jött a tipp, pontzáporos találkozón a végjáték döntött a GSW javára. Elindult a szezonközi torna.

 

Oilers-Predators NHl

meccs győztes H

1,53

 

  • Hihetetlen, amit az Edmonton csinál, negatív értelemben. Náluk van a világ két legjobban teljesítő játékosa, ennek ellenére évek óta semmi kiemelkedő eredmény csapat szinten. Idén már Draisatl és McDavid, együtt van összesen 6 góljuk...asszisztokban azért vitézkednek. 9 forduló után 5 ponttal állnak....mivel nem jönnek a gólok, így a 36 kapott extrán sok, 4 átlagban...Mindkét hálóőr 88% alatt...
  • A Nashvillenél sem sokkal rózsásabb a helyzet, a nyugati ellenfelek kibabrálnak velük, a Canucks már kétszer elpáholta őket. Középszerű játék, ami inkább lefele lóg ki, semmi extrát nem mutattak fel eddig. Ez jelenleg a 11.helyre elég.
  • Ébresztő Nashville, McDavid és Draisatl megrázza magát, otthon végre győzelmet aratnak. Egyszer már meccseltek, akkor idegenben 1:6-ra győzött az Oilers.

 

Nuggets-Bulls NBA

meccs győztes H

1,25

 

  • Bár rangadót vívott éjjel a Denver, fáradtságra nem lehet panasz, egy negyed alatt lerendezték a Dallast, Jokicnak megint extra napja volt. Utazás nélkül fogadják a 2-4-el álló Bullst, akik két mérkőzéses vesztes szériában vannak. A Chicagonál elvétve van egy extra teljesítmény, de ez sok mindenre nem elég. A regnáló bajnok megoldja ezt otthon.
tipp
Edmonton - Nashville A mérkőzés győztese Edmonton 1.53
Denver - Chicago A mérkőzés győztese Denver 1.25

1.91 | (10/10)

kapcsolódó meccsek

Edmonton - Nashville

2023. 11. 04. 20:00 | NHL Tovább a meccshez

Denver - Chicago

2023. 11. 05. 02:00 | NBA Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából