2023.12. 05.

Amerikai Arénák - Kiszámítható eredmények?

Amerikai Arénák - Kiszámítható eredmények?

NHL, NBA tippek színtere. Let's get ready to rumble! foto: pixabay.com

NBA, NHL, WNBA, MLS, MLB ligák színtere. Jöhetnek az ötletek, gondolatok, elemzések, tippek!

 

Mérleg 10-7 (1,81 átlag)

A napokban csak az eredményeket követtem a kosár és hoki arénákban, de most hoztam egy tippet is.

 

Islanders-Sharks

meccs győztes H

1,32

 

  • 1x2-re 1,54 az eredeti gondolat, de ismerve az Islanderst náluk semmi sem biztos, vagy mégis?
  • A Szigetlakóknak nem rég volt egy 7 meccses vereség sorozatuk, bár 3 pontot gyűjtöttek ez alatt. Majd átfordult az egész jó irányba, ha az átmenetet ide vesszük 3 győzelem mellett volt három pontszerzésük. Rommá nyerték a Devils elleni derbit aztán hihetetlen módon elhasaltak a végén, emberelőny alatt kerültek emberhátrányba, a döntetlen helyett 20 mp-vel a vége előtt kaptak ki...Ezek után sikerült legyőzni a Carolina, Florida duót...őrület. Annyira sűrű a mezőny, hogy a jelenlegi 10.hely semmit nem jelent, főleg, hogy egyenlőtlen meccs számokkal állnak a csapatok. Van fantázia az Islandersben csak amikor kapott gól nélkül lehozott mérkőzést elbuknak büntetőkkel az gáz... A védekezésre építenek, Sorokintól várták a Vezina esélyt, erre Varlamov kapcsolt feljebb egy fokozatot. Tavares óta nincs igazi sztárjátékos és ez a támadójátékban meglátszik. Sokkal többre képes az Isli, mint amit mutat.
  • A Sharksról párszor írtunk, történelmi mélységben jártak a szezon elején, amikor két nap alatt kaptak 20 gólt az botrányos volt. Azóta megrázták maguk és picit zárkóztak. Jönnek a gólok, az 1,00 alatti átlagból lassan felérnek 2,00-ig, de a kapott még mindog 4 felett mozog...Van még mit kozmetikázni.
  • 7 éve rajongok az Islandersért (alapból Was fan vagyok) és úgy vagyok vele, már ismerem mikor, mire képes a gárda. Sokszor kiszámítható számomra, hogy mit fognak játszani. A Sharks, CBJ duót otthon fogadják 1 nap pihivel, minimum 3 ponttal számolok, de egy mérkőzés fixen be lesz húzva rendes játékidőben és úgy gondolom a mai lesz az. Azért óvatosságból csak meccs győztest mondok, de azt annál erősebben és nagyobb tétre szánva. Majd a Kings, Leafs duó ellen lesz vereség, minimum egyik helyen rendes játékidős, annak ellenére, hogy most jó ideig otthon lesznek a Szigetlakók.
tipp
NY Islanders - San Jose
A mérkőzés győztese | NY Islanders | 1.32 | (10/10)

kapcsolódó meccs

NY Islanders - San Jose

2023. 12. 06. 01:30 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából