2024.03. 31.

Nagy tétes rovat 03.31.

Nagy tétes rovat 03.31.

Újraélesztettük régi rovatunkat, a "Nagy tétes" sorozatot, ahol a nap legerősebb single tippjével érkezünk. Tartsatok velünk, jöhetnek kommentben olyan önálló ajánlatok, amire érdemes nagy pénzt tenni és önmagában is megéri. foto: pixabay.com

Üdv mindenkinek! Emlékeztek még azokra az időkre, amikor napi szinten ment a Tipplapon, a Nagy Tétes rovat? Megpróbálom újra feltámasztani ezt a cikksorozatot, bár nem minden napon fog érkezni. Csak olyan tippet hozok, amit nagyon erősnek érzek, keresgetés nélkül. Single ajánlat mindenképp, ami önmagában megér nagyobb összeget. Félreértés ne essék, a nagy tét nem azt jelenti, hogy mindenki szórja rá az összes vagyonát, mindenki igazítsa saját tárcájához és fogadási szokásaihoz. Csak egy egyszerű példával bemutatva, aki 1000 ft-os szelvényeket rak minden nap, annak pl. 5000ft-os single szelvényként is nagy tétesnek számít, nem azt akarom sugallni, hogy erre "százezreket" dobáljon. Ezeknek a tippeknek "zsigerből" kell jönni, nem a tippmixoldalt böngészve és még jobb, ha odds nélkül érezzük az ilyeneket.

Mérleg 122-58 (1,47 átlag odds)

A péntek katasztrófa lett, de tegnap az NHL mentett, maradunk azon a vonalon.

 

 

Canucks-Ducks nhl: Tegnap jött az Oilers 1.harmad ugyanúgy a Ducks ellen, ma az összetett esélyes vagy legalább nyugati alapszakasz bajnoki címre hajtó Vancouvertől is sima győzelmet várok a tolatóradarral működő kacsák ellen, remélem ők is hamar dűlőre viszik. Röviden ennyi, a nagy tétesben bővebben kifejtettem, amíg be nem zártam véletlen... Úgy fest a hoki vonal most megy, remélem ma sem okoz csalódást.

 

KÉRJÜK, SEGÍTSD A MUNKÁNKAT ÉS ERRE A FELIRATRA KATTINTVA, REGISZTRÁLJ A MEGÚJULT TIPPMIXPRÓRA AHHOZ, HOGY JÁTSSZ! KÖSZÖNJÜK!

 

tipp
Vancouver - Anaheim
1. harmad - 1X2 | Vancouver | 1.76 | (10/10)

kapcsolódó meccs

Vancouver - Anaheim

2024. 03. 31. 21:30 | NHL Tovább a meccshez

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
Spitball 2024-03-31 17:58:18
Huhh, ez azért nagyon bátor uram, nagytétesben. (Lásd Sharks tegnap).
Drukkolok neked, de én biztos nem rakom!
seantaylor21 2024-03-31 18:02:17
Húzom is a szám sarkát de ez a tegnapi oilers meggyőzött lehet vakmerőség lesz most... de aki mer az nyer és annál van a merőkanál.

Ha már ez az egyet találok egyet nem az új modi a napokba akkor legalább odds legyen hozzá mint tegnap az 1.7

további tippjeink a Jégkorong világából