2021.11. 15.

Csúszós Ajánlat – Ismét KHL! 2021.11.15

Csúszós Ajánlat – Ismét KHL!  2021.11.15

Megújult az európai jégkorong rovatot is, de egyelőre a korábbi remek szakírók nincsenek a fedélzeten. Ezért azt a megoldást választottuk, hogy a nemzetközi bet-honlapok, az erőviszonyok-, valamint a pillanatnyi forma alapján keresünk egy jó single- meccset, vagy egy esélyesnek tűnő kétmeccses szelvényt és közreadjuk. Tőletek pedig, kedves olvasók, ötleteket, tippeket, információkat várunk. Az amerikai NHL nem játszik itt, arra ott az Amerikai Arénák-rovat! Ha az összefogás működik az Amerikai Arénákban, a Tenisz-rovatban, a gól-gól rovatban és a nagytétesnél is, akkor működhet itt is! Egységben az erő!

SZIBIR NOVOSZIBIRSZK - NYEFTEHIM. NYIZSNYEKAMSZK
2021.11.15. 13:30

  • Két szomszédvár a KHL tabelláján, 27 és 25 ponttal, ami komoly különbség közöttük az, hogy a Szibir sokkal jobban védekezik. Egy meccsel többet játszva kapott 17 góllal kevesebbet! Anton Krasotkin 1,96-os kapott gólátlaggal áll, a mezőnyben pedig az amerikai Nick Shore parádézik.
  • A Nyeftye legjobb kapusa 2,47-es kapott gólátlaggal van. Viszont ott van Lukas Klok és Marat Khairullin személyében két kiváló támadójuk, olyan statisztikákkal, amelyek nincsenek a Szibirnél. Hiába a jó kapus, a Nyeftye sok gólt lő. Lehet, hogy nyer a Szibir, de csak egy góllal, kétgólos hendikepről vendéget játszok. 

 

tipp
Szibir Novoszibirszk - Nyeftehim. Nyizsnyekamszk
Hendikep 0:2 | Nyeftehim. Nyizsnyekamszk | 1.44 | (8/10)

kapcsolódó meccs

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából