2019.03. 22.

KHL: Az Avtomobiliszt utolsó esélye!

KHL: Az Avtomobiliszt utolsó esélye!

Elérkeztünk a Jekatyerinburg - Ufa párharcon is az 5. találkozóig. Az Elődöntőhöz a vendégcsapat áll közelebb, mivel egy idegenbeli siker után, otthon mindkét találkozójukat lehozták. Érdekes összecsapásnak nézünk elébe!

Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szalavat Ufa
Jégkorong: KHL - Negyeddöntők, Oroszország
2019.03.22. 15:00

 

 

  • Da Costaéknak sürgősen változtatni kell, nem a játékukon -- mert azzal nincs gond -- hanem a helyze ​tkihasználáson. A 4. meccsen eszméletlen fölényben játszottak, majdcsak 3-szor annyi helyzetet dolgoztak ki, mint a Szalavat, ennek ellenére fele annyi gólt szereztek (4:2). Dawes nélkül is meggyőző volt a játék, aki minden bizonnyal már ott lesz a sorsdöntő összecsapáson, de Yegorshev továbbra sem lesz bevethető a védelemben.
  • A vendégek úgy vezetnek 3-1-re a Negyeddöntőben, hogy gyakorlatilag semmi különös dolgot nem csináltak. A szokásos védekezés, játéktördelés mellett az előző találkozón minden összejött a csapatnak. Az együttes klasszisai (Hartikainen, Kemppainen, Kugryshev, Omark) mind jó napot fogtak ki és góllal, vagy assziszttal járultak hozzá csapatuk sikeréhez. 
  • Nem gondolom, hogy vészharangokat kell kongatni az Avtomobiliszt gárdájánál és azt sem, hogy egyből rá kéne rontani a vendégekre. Az azonban biztos, hogy sokkal higgadtabban és ha van rá lehetőség megfontoltabban kell befejezni az adandó lehetőségeket, amiből vélhetően ma is látunk szép számmal. Az Ufa egyértelműen kényelmes helyzetből várhatja a mérkőzést. Én még mindig bízom a hazaiak félelmetes hármasában (Dawes, Sexton, Da Costa) és úgy gondolom, amelyik csapat egyenlő létszámnál úgy fel tud állni az ellenfél kapujánál, mintha emberelőnyben játszana, valamint képes emberhátrányban hajmeresztő megoldásokra és bombagólokra, az az együttes nem érdemli meg, hogy ilyen hamar véget érjen számára a szezon.
tipp
Avtomobiliszt Jekatyerinburg - Szalavat Ufa
Avtomobiliszt Jekatyerinburg nyer (Rendes játékidő) | 1.76 | (1/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
gauff 2019-03-22 20:47:15
Törölt hozzászólás
gauff 2019-03-22 08:27:42
Szerintem ez ennyi, a baskírok mennek tovább, Metsolára nincs ellenszer.

további tippjeink a Jégkorong világából