2019.04. 01.

KHL: Eljött az SZKA ideje!

KHL: Eljött az SZKA ideje!

A KHL Nyugati Konferenciájának Döntőjében a CSZKA Moszkva 2-0-ás előnyre tett szert. A szentpéterváriaknak sürgősen változtatni kell a támadóhatékonyságon, ha akarnak még valamit ettől a párharctól!

SZKA Szentpétervár - CSKA Moszkva
Jégkorong: KHL - Elődöntők, Oroszország
2019.04.01. 18:30

 

 

  • A bírókra egyáltalán nem lehet panasz, ami az SZKA játékát illeti. Rengeteg támogatást kaptak az előző 2 meccsen, de nem tudtak élni vele. A sok próbálkozás ellenére jól látszik a tanácstalanság a csapaton és az is, hogy elsősorban Gusev játékától várják a megváltást.
  • Korábban már említettem, illetve céloztam arra, hogy hokinál egy párharc során az egységes védelem a kifizetődőbb. Nos, ez most is beigazolódni látszik, hiszen Sorokin remekül véd, elől pedig a Vey-Kaprizov-Grigorenko hármas képes lehozni azt a minimumot, ami a győzelemhez kell.
  • Mindezek ellenére úgy gondolom, hogy az SZKA nem eshet ki nyeretlen meccs nélkül. Nem beszélve arról, hogy a moszkvaiak nyertes mérlege már 9-re duzzadt az egymás elleni küzdelmekben. Szóval a szentpéterváriak támadósorának egyszer biztosan ki fog jönni a lépés és ezt a negatív szériát is megszakítják. Erre kiváló alkalom a mai találkozó, melyet saját közönségük előtt vívhatnak meg.
tipp
SZKA Szentpétervár - CSZKA Moszkva
SZKA Szentpétervár nyer (Hosszabbítással és büntetőpárbajjal együtt) | 1.73 | (1/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából