2019.03. 18.

KHL: Gólos meccs egy gólszegény párharcban

KHL: Gólos meccs egy gólszegény párharcban

A Kontinentális Hoki Liga sorozata már a negyeddöntőknél jár. Mára egy kiélezett párharcot szemeltünk ki, melyen a Szalavat Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg 3. felvonása következik 1-1-es állásnál. Érdemes velünk tartani!

 

 

Szalavat Ufa - Avtomobiliszt Jekatyerinburg (KHL, Oroszország)
2019.03.18. 15:00
Tipp: 4.5 gól felett (OT)
Odds: 1.70

  • A hazaiak -- talán némi meglepetésre -- a Magnyitogorszk gárdáját ejtették ki a nyolcaddöntők során (4-2), még az Avto a Traktoron lépett át 4-0-ás összesítéssel. Mégis azt gondolom, érdemes lehet a gólok irányába elmenni, mert túl kiélezett ez az összecsapás ahhoz, hogy valamelyik csapat mellett letegyük a voksunkat.
  • Nem jellemezte a 2 együttes közös találkozóit gólzápor az alapszakasz során sem, ennek ellenére úgy vélem most eljött ennek is az ideje. Ezt elsősorban arra alapozom, hogy van 3-4 remek kvalitással megáldott játékos mindkét oldalon, akik támadásban egész szezon során maradandót alkotnak. A másik dolog, hogy mindkét félnél hiányozhat a védelemben 1-1 meghatározó player, Koledov és Yegorshev személyében. A vendéglátók a legjobban a Hartikainen-Kemppainen finn párosban, illetve Kugryshev hatékonyságában, valamint a svéd Omark eszméletlen számban kiosztott asszisztjában bízhatnak az akcióknál, ráadásul Burdasov is felépülhet a meccsre. A látogatóknál  --a KHL szerelmeseinek  -- a Dawes-Sexton-Da Costa félelmetes triót aligha kell bemutatni, akik kimagasló teljesítményt nyújtanak és még melléjük Golyshev nőhet fel a feladathoz.
  • Jól látszik tehát, hogy mindkét gárdában vannak remek teljesítménnyel bíró támadók, akik jobb napjukon meg sem állnak 1 gólnál. A védelmek hiányossága szintén nagyban elősegítheti, hogy minél több korongot láthassunk a kapuban. Az 5 találat nem egy lehetetlen szám, még ebben a ligában sem, ráadásul, ha pontosan 2:2-nél állna meg az eredményjelző a 3. harmad végén, akkor a hosszabbításnak köszönhetően már biztosan nyertes a 4.5 over tippünk.

 

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb
ferike71 2019-03-18 12:51:05
Papiros tippen nem nyer a hosszabitas gol!

további tippjeink a Jégkorong világából