2019.04. 05.

KHL: Lépéskényszerben a CSZKA Moszkva!

KHL: Lépéskényszerben a CSZKA Moszkva!

A KHL nyugati döntőjét 2-2-es összesítésről folytatja a CSZKA és az SZKA csapata. Egy nagyon küzdelmes és kiélezett mérkőzésre számíthatunk!

CSZKA Moszkva - SZKA Szentpétervár
Jégkorong: KHL - Elődöntők, Oroszország
2019.04.05. 18:30

 

 

  • Az SZKA az előző 2 találkozón bebizonyította, hogy hatalmas tartása van a csapatnak. Legutóbb Gusev ismét elemében volt, Prokhorkin pedig átmentette a 3. meccsen mutatott remek játékát, ráadásul Plotnikov is gólt szerzett. Amit még nagyon fontos megemlíteni, hogy a szokásosnál kevesebb helyzetből szereztek 3 gólt, ami jól mutatja az együttes koncentráltságát és a védelem szintén kiválóan működött.
  • A moszkvaiak számukra nem túl megszokott helyzetbe kerültek. Nincs még veszve semmi, de a Play Off ilyen fontos szakaszában 2 egymásutáni elbukott meccs igencsak jelzésértékű. Sorokin közel sem védett a tőle megszokott hatékonysággal és az elődöntő során először érződött igazán a védelem bizonytalansága, amit ezúttal a Grigorenko-Vey-Kaprizov támadószekció sem tudott pótolni.
  • Nehéz mérkőzés vár tehát a hazaiakra. Az előző 2 vereség -- mentális szemszögből nézve -- felér egy brékhátránnyal. A 3. meccsen egy kis szerencsével 3-0-ás előnybe is kerülhettek volna, ahonnan a szentpéterváriak számára természetesen már nincs visszaút. A SZKA érzésem szerint hatalmas lehetőség kapujában áll. Úgy tűnik Vorobyov mesternek van ellenszere a moszkvai fal ellen, amellyel már az 5. találkozón megfordíthatják a párharc menetét.
tipp
CSZKA Moszkva - SZKA Szentpétervár
SZKA Szentpétervár nyer (Hosszabbítással és büntetőpárbajjal együtt) | 2.50 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából