2019.03. 28.

KHL: Szuper klasszikus Moszkvában!

KHL: Szuper klasszikus Moszkvában!

A tavalyihoz hasonlóan ismét létrejött a Nyugati Konferencia álomdöntője, mivel a CSZKA és az SZKA is meglehetősen könnyedén, 4-1-es összesítéssel jutott tovább a KHL negyeddöntőin. Fogadás szempontjából rendkívül nehéz mérkőzés következik!

CSZKA Moszkva - SZKA Szentpétervár
Jégkorong: KHL - Elődöntők, Oroszország
2019.03.28. 17:30

 

 

  • Regényt lehetne írni erről az orosz-klasszikusnak számító párharcról, de mivel elsősorban az elődöntő mérkőzéseiből szeretnénk profitálni, itt az ideje a lényegi kérdésekre térni.
  • A vendégekkel volt szerencsém foglalkozni az elmúlt időszakban és nem is szeretném magam ismételni, de nehéz elmenni szó nélkül a Plotnikov-Prokhorkin-Gusev hármas mellett, akik a Jaroszlavl elleni utolsó meccsen szintén maradandót alkottak, utóbbi pedig továbbjavította ellenállhatatlan előkészítő mérlegét. 
  • A szentpéterváriak legnagyobb pechére a CSZKA hasonló kvalitású klasszisokkal rendelkezik és a védelme is egységesebb. Sorokin remekül átlagol a kapuban, mellette Nesterov és Marchenko hatékonyságát érdemes a hátsó alakzatból kiemelni, a támadásokat a Kaprizov-Grigorenko páros mellett, első ízben Vey és Okulov oldja meg.
  • Mondanom sem kell, hogy ez a párharc nemcsak Konferencia-döntőnek illene be. A moszkvaiak az előző szezon elődöntőjétől az SZKA mumusává váltak. Ebben az idényben eddig 4-szer intézték el a szentpéterváriakat, így már 7-re duzzadt a sorozatban elért moszkvai sikerek száma. Nagyon nehéz jóslatokba bocsátkozni amikor a liga legerősebb védelme fogadja, a bajnokság leghatékonyabb támadósorát. Azonban mivel olyan hatalmas különbség nincs a hátsó alakzatok között,  -- mert az SZKA védelem szintén rettentő erős a KHL többi együtteséhez képest --  ezért elsősorban a szabálytalanságokban, illetve a kiállítások magas számában látjuk a legnagyobb értéket.
tipp
CSZKA Moszkva - SZKA Szentpétervár
Kis büntetések száma - 7.5 fölött (Hosszabbítással és büntetőpárbajjal együtt) | 1.80 | (1/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Jégkorong világából