Kézimunka - Bajnokok Ligája: Zágráb-Celje

2018. Nov. 10.
kispályás

Ma az első mérkőzéseket rendezik a női EHF-kupa harmadik selejtezőkörében, a férfiaknál pedig hét meccsen feszülnek egymásnak a Bajnokok Ligájában érdekelt csapatok, ez utóbbiból választottam egyet.

 

RK Zagreb-Celje

h i r d e t é s ▼

  • Az elmúlt évekhez hasonlóan a horvát együttesnek ismét vért kell izzadnia azért, hogy túlélje a csoportkört. Lino Cervar együttese eddig egy flensburgi bravúrgyőzelemmel és Skjern elleni döntetlennel büszkélkedhet a négy veresége mellett. A Seha Ligában már jobban megy a szekér egyedül a szezonban meglepően jól teljesítő Nexétől kaptak ki még augusztus végén, azóta hét győzelmet arattak zsinórban, elkapták a Bl-ben jól menetelő Vardart is. A szlovén gárda ebben a szezonban nem nevezett a Seha Ligába, így csak két fronton kell helyt állnia. Az előző évekhez hasonlóan idén is eligazoltak tőlük legjobb játékosaik, viszont október elején megszerezték kölcsönbe a Veszprémben partvonalra kerülő Accambrayt. A háromszoros világbajnok francia a Motor elleni győztes mérkőzésen hét találattal járult hozzá a sikerhez. Razgorék a horvátokhoz hasonlóan az életükért küzdenek a csoportban, a német bajnokot meglepetésre ők is legyőzték, idegenben viszont mind a három mérkőzésüket elbukták eddig. Zágrábban az utóbbi tíz évben nem nyertek és ha a horvátok ki tudják venni a játékból a frissen igazolt franciát, most sem fognak.

Tipp 1: 25211 RK Zagreb-Celje H 1.40

Tipp 2: 42875 Hendikep -4.5 V 1.35 (Celje legfeljebb 4 góllal kap ki)

Good Luck!

 

Hozzászólások

Pacsi, kispályás!
Nem tudom, hogy figyelted-e a Lublin - Besancon meccset. A lengyelek vereségét már ajánlottad a Bietigheim ellen.
Nagyon nincs egy súlycsoportban a 2 csapat, eléggé elmérték a szorzókat. Úgy gondolom, hogy ez a tipp hatalmas value.

Kispályás! A Veszprém meccsről mit gondolsz? Nyernek? nagy pénzzel tenném őket.

Szia,

David Davis érkezésével deklaráltan visszatérnek az úgynevezett spanyol iskolához, amivel annak idején eredményesek voltak. Természetes, hogy az átálláshoz idő kell, de a Löwen ellen a vereség ellenére már egész pofás volt a játék. Az új tréner Mahét már irányítóban használja és Jamali is lehetőséghez jutott és a mai nevezetek listáját nézve, úgy tűnik Ilics felejtős. Szerintem ma nyernek Svédországban.

Köszönöm a gyors választ! Akkor a Zágráb és a Veszprém megy is :)

 

h i r d e t é s ▼