2019.09. 14.

Kézimunka. Bajnokok Ligája:Szeged-Barcelona

Kézimunka. Bajnokok Ligája:Szeged-Barcelona

A hét közepén Bajnokok Ligája alsó ágán lejátszották az első mérkőzéseket, ma pedig már a legjobbak is pályára lépnek hét helyszínen. Az egyik csúcsrangadót Szegeden rendezik, a Tisza-parti alakulat a Barcelonát fogadja.

KÉZILABDA, BL, A CSOPORT | 2019.09.14. 17:30
SZEGED-BARCELONA

 

  • Bitang erős csoportba került Carlos Pastor csapata, a Barcelona, PSG, Flensburg trióból komoly fegyvertény nyerni még hazai pályán is. Jó igazolásnak tűnik Mikler Roland, Luka Stepancics, Bogdan Radivojevics és ifjabb Rosta Miklós is, kérdés azonban, hogy ezek a játékosok mikorra illeszkednek be a spanyol tréner precíz rendszerébe. Az előző szezonban a csoportkörben szárnyalt a Szeged, sokan már Kölnt emlegették velük kapcsolatban, aztán tavaszra leeresztettek és a négyesdöntő továbbra is álom maradt számukra. Azt gondolom, hogy a Mister is tanult ebből és tudja, hogy a lényeges dolgok áprilisban dőlnek el, ezért az akkori kulcsmérkőzésekre fogja igazán kihegyezni csapata formáját.

  • A spanyol gárda eddig is brutálisan erős kerete a Kielcéből érkezett Cindriccsel tovább erősödött. A horvát játékmester a Super Globe megnyert döntőjében tizenegy góllal bizonyította, hogy hamar elsajátította a Xavi Pascual játékrendszerét. Két éve a csoportkörben Szegeden kapitulált a katalán sztárgárda (31-28), véleményem szerint ma elviszik a két pontot.

 

tipp
Szeged-Barcelona
Barcelona nyer 1-5 góllal | 2.50 | (10/10)

hozzászólások

Hozzászólás írásához lépj be vagy regisztrálj!

rendezés: legújabb | legnépszerűbb

további tippjeink a Kézilabda világából